Slank på 2,5 måneder?!

forumspørgsmål

Slank på 2,5 måneder?!

forumspørgsmål af
A
14 år
Oprettet 10 år 4 uger siden

Hej allesammen Jeg har snart konfirmation og jeg kunne godt tænke mig at få smidt noget fedt så jeg kan bliver slankere.. Jeg kunne virkelig godt bruge nogle ordentlige tips, og øvelser som jeg ved jeg kan tage mig sammen til at få lavet... Nogle der står i samme dilemma som mig!. Please hjælp mig!

Kommentarer

Det kommer helt an på hvordan din krop er opbygget. Og om hvor meget fedt der er tale om. Du kan altid lave nogle mavebøjninger, lungs and nogle squats :)
Eller måske tage en tur på en cykel/motion cykel :) Det vil i hvertfald hjælpe lidt :)

Håber du får en god konfirmation. Husk at nyde den! :)

500

Hej
tag ud og løb 3 gange om ugen
Bare på 2 km
derefter laver du 'homeworkout'
Find inspiration på youtube eller gøre følgende: 15x3 squats 15x3 lunges hvert ben 15x3 jumping squats 25x2 donkey kick hvert ben..det var benene og ballerne...brug evt. ankelvægte* kan ikke helt huske det med armene og maven/ryggen. Men du kan lave bicycle eller plank til maven/ryggen ...nåår ja der er jo også sit ups ved armene men det finder du vel selv ud af hehe ;) Su får i hvertfald nogle super lækre sexy lår og baller haha ;) Men det vigtigste er at du ikke spiser alt det som sætter sig som fedt..så spis masser af protin og grønsager så slal kiloerne nok rasle af dig men KUN HVIS DU TRÆNER !!ellers sætter det sig som fedt og ikke muskler ! Hvis ikke du gider at træne taber du alligevel muskler ligemeget om du spiser meget eller lidt.. Husk at passe på din krop og ikke gå på en streng slankekur som jeg gjorde og det gør stadigt ondt efter at jeg havde tabt 12 kilo tog jeg på 3- 5 måneder 22 kilo på så NEVER DO THAT ! har så tabt mig 7 kilo siden hen og tager den med ro..men jeg lover dig hvis du gør det jeg har skrevet vil du tabe 3-5 kilo på 2-3 måneder . Spis sundt og motioner...husk at det ikke er en slankekur men en livsstil..måske er du for ung til at forstå det men det skal nok komme på et tidspunkt :)

511

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program