Sex med ven

brevkassespørgsmål

Sex med ven

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 1 måned siden

Hej med jer!

jeg skal til at prøve at have sex med min ven, han er 15 ligesom mig han er også klar til sex. Jeg skal sove sammen med ham på lørdag og vi skal hygge totalt. Jeg havde tænkt mig at først tog vi et bad sammen, gav hinanden handjob osv uden sex. Så om aftenen gav vi hinanden massage og så efter kneppede vi. Er der nogle gode tip til et godt blowjob og nogle tips i sengen?

stillinger osv...

Svar: 

Hej med dig. 

I dit brev skriver du ikke, om det er allerførste gang, du skal have sex, men hvis det, er der lige et par ting, du kan prøve at tænke over. Når man har sex med nogen første gang, er det ofte en meget stor oplevelse, fordi man er så intim med et andet menneske. For nogle er det okay, hvis partneren bare er en god ven, men for andre viser det sig at være rigtig vigtigt, at man også efter sex har et intimt forhold, hvor man er mere end venner. 

I dit brev skriver du heller ikke, hvad din tidligere erfaring med sex er. Ikke samleje, men også handjobs, blowjobs, finger osv. Hvis du ikke tidligere har prøvet disse ting, kan det være meget grænseoverskridende at prøve alting på én aften. Både det at røre et andet menneske og ikke mindst selv at blive rørt, kan være meget store øjeblikke, hvis man ikke har prøvet det før. Nogle gange er det vigtigt at mærke efter i situationen, hvordan man har det med alt det nye, der sker. Hvis man kan mærke, man ikke er klar, er det også vigtigt at sige stop - også selvom ens partner presser på.

Når jeg skriver alt dette, er det ikke for at sige, du ikke må have sex eller at du skal vente - det er bare for at være sikker på, du får en rigtig dejlig oplevelse med din ven.

Og nu til dit spørgsmål: Det lyder som en rigtig hyggelig aften, du har planlagt, men husk på, at der nogle gange også skal være plads til, at man er spontan og bare lader sig blive grebet af øjeblikket.
Når man er intimt sammen med en anden, er det svært at give konkrete tips til, hvad der er godt. I bund og grund handler det om at have det sjovt med at udforske hinandens kroppe og finde ud af, hvad man tænder på. Hvis du får lyst til at give din ven et blowjob, kan du prøve dig frem med forskellige "teknikker" for at se, hvad lige netop din ven tænder på. Vil han gerne slikkes kun med tungespidsen, med hele tungen, på skaftet eller på hovedet? Det vigtigste er at have det sjovt med hinanden. Det samme gælder for sex; prøv jer frem og find ud af, hvilke stillinger I godt kan lide sammen med hinanden.

Jeg håber, du kan bruge mit svar.

Kærlig hilsen

Tanne

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program