Uenige med sine forældre

forumspørgsmål

Uenige med sine forældre

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 10 år 1 måned siden

Hej, jeg er en pige og jeg har fået en sød lille kaninunge her i sommers. Det er en dværkanin og jeg elsker hende så højt. Lige nu er hun udekanin, men jeg vil gerne tage hende ind til sommer, så hun bliver en indekanin. Jeg tænkte hun kunne stå på mit værelse med åben låge, så hun kunne løbe frit rundt på værelset, hvor hun så kan komme ud og græsse lidt de gode dage. Men mine forældre mener det er mod hendes natur at være inde. Og jeg kan da godt se det er sødt, men jeg synes bare hun virker så ensom der ude. Hver gang vi går forbi eller bare åbner havedøren, kigger hun på os og tager firbenene op på hegnet, som om hun savner os. Har i noget forstand på det? Er der nogen som har nogle gode råd? Hvad synes i inde eller ude? Hvad ville i gøre? Og hvad med mine forældre? Håber der er nogen som kan hjælpe. Hilsen kaninpigen.

Kommentarer

Ups mente ikke firbenene, men forbenede.

541

Tror dine forældre har ret. Hun trives bedst udenfor. En kanin skal ikke være indenfor. Men få lavet et stort udebur til hende, så hun kan løbe rundt og grave huller i jorden. Det er synd hun skal være i et lille bur, alene. Måske allerbedst få endnu en kanin, så hun har en af være sammen med :) Søg for det også er en hun ;)

534

Det er som om du tror at det er et menneske. Dyr har ikke følser på samme måde som mennesker. Jeg siger ikke at den ikke har følser . Men di kan ikke savne dig/ jer på samme måde som mennesker .

Men den ville have det bedst udenfor og det er også bedre for dit ejet heldbred. Dyr snavser og støver. Og i virkeligheden er det ikke særlig sundt at have dyr inde. for det og dig selv.

497

Hej piger, tak for jeres svar sådan havde jeg slet ikke tænkt på det. Hin får lov ar blive ude. Håber i har får en god dag. :-)

515

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program