Kommer for hurtigt

brevkassespørgsmål

Kommer for hurtigt

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 10 år 2 måneder siden

jeg har en kæreste og vi er begyndt at have sex. Jeg har det så med at komme alt for hurtigt inde i hende (holder maksimum 30 sekunder.) Hvordan kan jeg holde længere? Tak på forhånd :)

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå, at spørgsmålet om, hvordan du kan holde længere i sengen, fylder meget for dig. Jeg vil forsøge at beskrive for dig, hvordan det kan være, og hvad du måske kan prøve for at holde lidt længere, når du og din kæreste har sex.

Når man lige er begyndt at have sex, er det meget normalt, at man ikke holder så længe. At kunne holde længe i sengen er nemlig noget, man på en eller anden måde kan blive og måske naturligt bliver "trænet" til med tiden. I starten af et forhold er sex meget nyt, meget spændende og måske ikke noget, der sker så tit, så derfor vil man have stor risiko for at komme hurtigt. Nu hvor du har fået fokus på, at du gerne vil holde længere, kan det rent faktisk også blive sværere at gøre det, fordi ens tanker omkring det kan være hæmmende for, at det lykkes. Derfor er det en god idé ikke at tænke over, om du kommer hurtigt eller ej, når I har sex. I stedet kan du forsøge at flytte fokus hen på, hvor smuk din kæreste er, hvor dejligt det er at være sammen med hende, og du kan forsøge at have sex i forskellige positioner og forskellige hastigheder, da variation nogle gange kan hjælpe til, at man ikke kommer så hurtigt.

Udover det kan det være en god idé at onanere kort tid inden, du skal være sammen med din kæreste. Jo kortere tid, det er siden, du kom sidst, jo længere vil du for det meste kunne holde. Jeg ved ikke, om I bruger kondom, når I er sammen, men et kondom nedsætter din følsomhed en lille smule og vil måske kunne hjælpe dig til at holde ud i længere tid. Herudover kan det også være en idé, at I deler jeres sex op i mindre bidder. Med det mener jeg, at du skal trække dig ud af hende lige inden, du er ved at komme. Derefter kan I holde en lille pause og gå igang igen, når du er faldet lidt ned. Sådan kan I fortsætte i lang tid, og faktisk vil din orgasme føles endnu mere rar og intens, når du endelig giver dig selv lov til at komme. Som ekstra bonus vil det for din kæreste føles som, at I har sex i rigtig lang tid, og det kan være en rigtig dejlig oplevelse.

Du må huske på, at sex ikke nødvendigvis er slut, fordi du er kommet. Hvis du kommer hurtigt, og din kæreste stadig har lyst, kan du forkæle hende ved at røre hendes krop og kysse hende rundt omkring. På den måde kan I fortsætte med at have sex, selvom du er kommet, og jeg er sikker på, din kæreste vil være vild med det. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal kysse og røre hende, vil jeg foreslå dig at spørge hende, hvad hun godt kunne tænke sig.

Det kan være en fordel at inddrage din kæreste i, at du er træt af, at du kommer hurtigt. Sammen kan I måske snakke om, hvordan I kan have sex i længere tid, så det er godt for jer begge. Det kan være, nogle af rådene ovenfor virker for jer, men det kan også være, I skal finde jeres helt egen metode. Uanset hvad vil jeg i hvert fald råde dig til at være tålmodig og tro på, at det bliver bedre med tiden, hvilket det gør for de fleste.

Kh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program