Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 2 måneder siden

Hej Cyberhus

Jeg fik endelig lov til at have sex, sammen med min dejlige kærste, men da jeg skulle stikke den ind  

gjorde det sindsygt ondt, og derfor gad jeg alligevel ikke have sex. Min pikhoved er meget følesom jeg ikke  

røre,min pikhoved uden at det gøre meget ondt

Svar: 

Hej Anonym

Det lyder skønt at du og din kæreste er blevet enige om at prøve sex, men selvfølgelig ikke så rart at det gjorde så ondt. 

Ud fra det du skriver kan jeg ikke læse om du spørger til om din kæreste er for stram eller om det er dit pikhoved der skaber problemer. Så jeg kommer lige med to forskellige svar. 

1. Umiddelbart tænker jeg ikke at din kæreste er for stram, fordi hun ikke er stor nok. Pigens skede er lavet til at kunne udvide sig ret meget(nok til at føde et barn der er meget meget større end nogen pik)
Men for at der kan blive plads til din pik er det vigtigt at din kæreste er afslappet og ordentlig våd. Jeg ved ikke om det måske var hendes første gang, og så kan det måske være at hun var lidt for spændt og nervøs. Så kan musklerne i skeden nemlig godt spænde op og gøre at det virker som om der slet ikke er plads. Det eneste der hjælper er at I tager det stille og roligt og ligger og nusser, kysser og kæler med hinanden, inden I forsøger at komme op i hende. Jo mere afslappet hun bliver jo lettere bliver det. For nogle kan det også godt være en hjælp at bruge nogen glidecreme der hjælper med til at pikken glider lidt lettere. Det kan købes i håndkøb på apoteket. 

2. Når nu du siger at dit pikhoved gør rigtig ondt hvis du rører ved det tænker jeg også at det kunne være der problemet ligger. Det er meget normalt at drenge i teenagealderen kan have problemer med at trække forhuden tilbage, og derfor faktisk kan have svært ved at få stiv pik uden at det gør ondt. Nogen kan godt få stiv pik uden at det gør ondt, men til gengæld er det helt umuligt at have sex, fordi det strammer så meget. 
Det hedder forhudsforsnævring og kan heldigvis ret enkelt afhjælpes. I første omgang handler det faktisk om at man "træner" forhuden til at blive mere og mere elastisk ved at hver dag lige så forsigtigt trækker forhuden væk fra hovedet. I starten kan det sikkert ikke komme så langt men med tiden bliver det mere og mere. Hos lægen kan man få noget creme som hjælper med at blødgøre huden. For langt de fleste er den her "træning" nok. For nogle få er det nødvendigt at lægen laver et lille snit i forhuden, for at løsne det ordentligt. 
Hvis det er dit pikhoved der er "problemet" synes jeg du skal gå til din læge og få det tjekket. Jeg godt at det ikke er særlig fedt at skulle gå til lægen omkring de her ting, men det er præcis hvad lægen er der for og jeg kan garantere din læge har set det før og ret nemt kan hjælpe. 

Jeg håber svaret gav dig lidt at gå efter og at du finder en løsning så I snart kan prøve igen, og få en lidt bedre oplevelse. 

Venlig hilsen
Marianne

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program