Bor næsten i Friendzonen.

forumspørgsmål

Bor næsten i Friendzonen.

forumspørgsmål af
Peter
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Som titlen sagde så bor jeg næsten i friendzonen. Jeg bliver friendzoned hver gang.. Hver eneste gang jeg prøver bliver jeg friendzoned. Uanset hvor hårdt jeg prøver så kommer det. Og jeg har prøvet at ''lade kærligheden komme til dig'' men det hjalp ikke en skid. Der kom ingen, ingen! Jeg ved ikke hvad der er galt med mig? Min ven siger jeg er for sød og venlig men hvad skulle jeg ellers være? Et svin? Det er måske det som pigerne vil have disse dage. Jeg er 18år nu og har aldrig kysset en pige. Aldrig prøvet noget andet end et kram og det piner mig hvordan de fleste på min alder eller yngre har prøvet diverse ting mens jeg sidder nede i friendzone kløften. Indså at jeg var blevet friendzoned af en pige som jeg troede kunne lide mig. Hun grinte meget af de ting jeg sagde og hun sagde at jeg var sjov og sådan så troede at jeg måske endelig havde gjort noget rigtigt. Men nej.. Jeg var nok for venlig og sød igen. Turen hjem i bussen var forfærdelig. Jeg går aldrig i byen heller.. Vil hellere være hjemme på værelset. Ser ingen grund til at prøve mere. Hver gang prøvede jeg at ændre min taktik.. Men nu gider jeg ikke prøve mere. Har altid følt mig uønsket, altid haft det som om at jeg bare ikke passer ind i samfundet. Kigger på de unge idag og om hvordan de har sex og fester og andre ting. Måske er det bare meningen at jeg ikke skal opleve noget af det der. Sådan har skæbnen nok bestemt det. Mange siger ting som ''Du er kun 18, du er stadig ung!'' sandt nok.. Men jeg ser bare min ungdom flyde væk. Har aldrig været til fester, været på diskotek eller været i byen med vennerne. Mon den næste pige jeg møder også bare kaster mig i friendzonen. Vis jeg altså møder en.

Kommentarer

Du er den bedste. Du skal ikke være ked af at du ikke har haft sex, kysset eller haft en kæreste. Der er så mange som jeg kender der har alt for meget sex med alt for mange forskellige og de er lige så kede af det som dig. De føler sig brugt og synes ikke der er nogle ordentlige fyre. Alle er kun ude på en ting. Det er mange piger kede af i dag. Jeg håber du kan finde ud af at få fortalt en masser af piger om hvor sød en fyr du er for det er der mange piger som savner. For øvrigt er 18 ingen alder. De fleste har først deres sex debut som 17 årige. Så hold ud. Jeg er sikker på at kærligheden venter på dig derude. Prøv nettet. Det er et godt sted at komme i snak med en pige. En eller anden form for netdating. M.<3

617

Tak xI Det føles bare som om at alle jeg møder kun vil være min ven.. Og har aldrig kunne lide netdating. Men ved ikke, har tit bare tænkt på bare at blive inde i lejligheden for det meste.. Spiller meget consol/PC og maler mine warhammer figurer. At være meget indelukket i min egen verden hjælper tit for der behøver jeg ikke tænke på hvor slemt det er udenfor :/

557

Forstår dine frustrationer, jeg kan være medfølende i mange af dem, for jeg har heller aldrig kommet nærmere end et kram. Dog er jeg kun 16. Men faktisk har jeg det sådan at jeg synes det er rart ikke at have gået amok med sex og snaveri til fester og drukket sig stangstiv, måske blevet fristet med en smøg eller værre, stoffer, det skal du absolut kun være glad for du ikke er blevet rodet ud i, for faktisk kan jeg fortælle dig en ting. Nærmest alle piger som er startet ud tidligt jeg kender er trætte af deres valg. Nogle føler endda at de har mistet chancen for at få "den perfekte første gang" da de desværre var til en fest hvor de blev mega fulde og gik amok med en af drengene, hvis du forstår. Drengene som jeg kender der er startet ud tidligt, over halvdelen af dem ryger og drikker sig i hegnet til alle fester og det er godt nok ikke sundt skal jeg hilse at sige, de kan komme og sige de ikke er "rygere" bare "festrygere" men så kan man undre sig over hvorfor de har behov for at ryge hver dag. De er jo uden tvivl ikke i stand til at stoppe med rygningen. Så det med at "leve mens man stadig er ung" betyder absolut ikke at man skal tage til fester og score damer og drikke til man besvimer, nej det betyder at man skal leve livet på den måde man virkelig har lyst til indeni, du skal følge dit hjerte i alt og altid, uden tøven, gøre de ting du virkelig føler for. Jeg kan se det piner dig ikke at have en kæreste, for du er træt af altid at ende i friendzone, men hør her, det at du KAN komme i friendzone med piger er en kvalitet i sig selv, du skulle bare vide hvor søde piger er når man har brug for hjælp, måske har man det skidt, måske har man brug for gode råd, er man tætte venner med dem, så kan du altid regne med dem og omvendt de ved de kan regne med dig, især fordi de kan mærke på dig hvis du er venlig og sød. Bliver du sat i friendzone, så lad vær med at tænke det som noget dårligt eller giv op, skru op for charmen og prøv dit bedste, du kan enten give op og komme tomhændet hjem eller give den gas og gå hjem med en evt. kæreste eller som noget mindst ligeså godt en ny veninde. Kæreste eller veninde gør ikke den store forskel, måske kan du ikke kysse og lave kæreste ting med veninder, men du kan uden tvivl regne med hvis den veninde føler du er glad for hende og støtter op om hende, så kan du være sikker på hun vil støtte op om dig også. Tænk over det, måske får du en veninde som ser dine kvaliteter og tænker, du passer utroligt godt til en jeg kender og så sender hun dig i retning af en pige som minder meget om dig selv og måske hvis du giver den hele armen, så kommer du til at have en kæreste før du ved af det!

En anden ting som du også bør vide er at der findes piger på din alder som ligesom dig, ikke har prøvet alt det kæresteri endnu. De venter på at finde den rette dreng og et plus for dem ville da helt klart være at drengen, ligesom dem, har ventet med alle de ting.

Du skal nok opleve alle de ting du vil og hvis du bare fortsat prøver at gøre de ting du vil, så skal det nok lykkedes en dag! Held og lykke!

/Mvh HamDrengen

585

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program