One Direction

forumspørgsmål

One Direction

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Èn ting, der altid kan gøre mig glad, er One Direction. Det lyder måske cheesy, men de 5 britiske drenge har bogstavelig talt reddet mit liv. De er lyset i min hverdag og jeg er så evigt taknemmelig. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget den lille flok idioter betyder for mig <3
Selv igennem de mørkeste tider, hvor jeg har gået med selvmordstanker, trang til selvskade og så meget andet, har One Direction kunnet sætte et smil på mine læber. De virker så oprigtige og så forfærdelig søde. Jeg ville ønske, at jeg kunne møde dem, men indtil videre nøjes jeg med at se deres videoer, lytte til deres musik og vente spændt på koncerten til sommer! :)
Har I nogen idoler, som har reddet jer på samme måde som 1D reddede mig?

- I am Diana -

Kommentarer

Er ikke 1D-fan, er nærmere lidt af en hater. Men de har sgu min respekt, og det er uendelig godt, at de har så stor betydning for dig! Stay strong!!

764

Jeg føler med dig! 1D har bare givet mig et helt nyt liv, de bragte mig ud af min 'nørdefase'. Jeg skal til koncert den 16, og jeg glæder mig bare SÅ meget!! Drengene betyder bare alt for mig... Specielt den lille Hazza <3

779

1D er mit liv! Vi snakker om dem konstance, og jeg kan ikke forstille mig en verden uden dem! <3 jeg er helt enig med jer, de har virkelig reddet mig :-) #directionerForever!

724

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program