At være bar

forumspørgsmål

At være bar

forumspørgsmål af
Den nysgerrige pige
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Hejsa. Hvordan har i det med at være bar i dit hjem? Når i f.eks. har været i bad eller af anden grund ikke har tøj på. Hvem gemmer du dig så for og hvem går du bare naturlig nøgen forbi? Er det kun forældre og søskende der må se dig, eller alt familie og venner? Er nøgenhed altid ok for dig så længe det er der hjemme? og hvor gammel er du?

Kommentarer

Hej med dig
Jeg er en slags "skabs-naturist", så jeg har intet problem i at være bar derhjemme. Jeg begyndte i sommers at prøve at gå nøgen rundt hjemme pga varmen, og fandt ud af at jeg faktisk begyndte at holde af det. Derfor startede jeg lige så stille at prøve nogle dage at være helt nøgen og lave det man plejer - bare uden tøj. Jeg har dog aldrig gjort det sammen med andre, men kunne vildt godt tænke mig at prøve. Lige nu er det lige lidt for koldt, så har egentlig ikke gjort det i et stykke tid, men når det bliver forår igen, skal jeg helt sikkert prøve igen, og overvejer også at melde mig til nudist-camping.
Det skal også lige siges at jeg er flyttet hjemmefra, så der er egentlig ikke nogen der ser mig rigtigt, men som sagt ku det være vildt hyggeligt at prøve det med andre.
jeg synes at nøgenheden er helt iorden - det er jo sådan man ser ud, men på grund af skønhedsidealer og traditioner gemmer man det væk, og det er synd.
Jeg har også lavet det her indlæg, du må gerne svare på hvis du vil :-)
http://cyberhus.dk/debat/dét-gør-mig-glad/nudist-drenge-og-piger

Nudisten

623

Hjemme hos os går alle i familie da bare nøgen fra bad til værelse og lignende, men aldrig bare for at vise sig frem. Når der er rigtigt varmt om sommeren går jeg dog ofte topløs derhjemme.

624

Dem man er i familie med, er der vel ikke mange der er bange for ser en nøgen. Men fremme skal ikke se mig.

594

Tror da det er normalt i de fleste familier at man kan gå til og fra badeværelset uden tøj, men sikkert ikke så mange der går bar hele dagen der hjemme.

635

Det er der faktisk nogle der gør, blandt andet mig

578

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program