sex

brevkassespørgsmål

sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Hej jeg har lyst til sex og kan ikke vente til at blive 15. Men har ingen kæreste. Jeg vil høre om der er en side. Hvor man kan havde sex med en anden 15årig. Som også gerne vil prøve det. Og ikke blive kærester men som en side hvor to kan havde sex sammen.

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå, at du er nysgerrig efter at prøve sex og har svært ved at vente, til du fylder 15 år.
Som det første er jeg nødt til at fortælle dig, at det - som du sikkert ved - ikke er lovligt for børn under 15 år at have sex. Du er derfor nødt til at vente, til du og din partner begge er 15 år.

Fordi det er ulovligt, findes der ikke nogen sider, hvor du kan finde en sexpartner på din alder. Jeg vil til enhver tid fraråde dig at finde en sexpartner på nettet, da det kan være svært at vide, hvad der er sandt og falsk på nettet. Med det mener jeg, at dem, man møder på nettet, kan være nogle helt andre i virkeligheden. For de fleste vil sex heller ikke være lige så dejligt, hvis det foregår sammen med en, som man ikke kender så godt. Derfor er det en god idé at vente med din første gang, til du møder en sød pige, som også har lyst til at være sammen med dig.
Jeg kan godt forstå, hvis du kan blive lidt utålmodig, når du ikke har nogen kæreste og måske ikke har nogen omkring dig lige nu, som du kunne forestille dig at blive kærester med. Alligevel vil jeg råde dig til at være tålmodig. Hvis du venter med din første gang, til du har den rigtige pige, og I begge føler jer trygge ved det, vil din første gang med garanti blive endnu mere fantastisk. Den første gang er noget, man længe tænker tilbage på, og det er derfor vigtigt, at det bliver en rar oplevelse.

Husk på, at det bedste ofte kommer til den, der venter :-)

Jeg håber, du kan bruge mit svar.

Vh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program