Puha, skal, skal ikke?

forumspørgsmål

Puha, skal, skal ikke?

forumspørgsmål af
VaelteJuice
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Hej alle sammen :) Jeg har lavet et opslag her inde før Hvor jeg skriver i kommentaren at jeg har slået op med min kæreste...... Ja, jeg slog op med min kæreste på en lørdag uden vi fik snakket om noget som helst, jeg tog bare hjem med et farvel og vi snakkes ved... Jeg tænkte og tænkte hele søndag.... Man kan da ikke bare forlade en man har været sammen med i 2 år, uden grund... Jeg besluttede mig for at skrive til ham mandag morgen om vi kunne være sammen tirsdag-onsdag, for at snakke om tingene og ja det ville han godt. Jeg hentede ham ved toget kl. 16:30, hvor jeg spurte ind til hans dag og vi gik hjem til ham. Vi snakkede om noget med RAM til hans computer, vi spiste til aften og senere, da han var gået i bad, kiggede jeg lige på facebook og så at han atter havde tilføjet mig som kæreste, uden vi havde snakket om noget.... Onsdagen gik og hen på eftermiddagen spurgte han mig over sms, hvad der egentligt var gået galt, jeg fortalte ham nogle af tingene og det var fint. Vi har nu haft 2 års dag, hvor vi har været ude at spise, men jeg er stadig i tvivl med vores forhold. Jeg skrev sådan set til ham den gang vi slog op, for at give ham en chance for at bevise at det jeg syntes var galt, var en fejlvurdering fra min side, men det er da ikke fordi der sker så meget anderledes end før. Jeg har nu listet op, de ting jeg syntes var galt før vi slog op og så listet op det der er sket af ændringer og det blev til 4/18 ting. Det med at han ikke spiller så meget computer mere fx. Men så ser vi tv i stedet, og der er aldrig noget han gider se og hvis vi endenlig ser noget og jeg interesser mig for det og følger med, sidder han i vejen og irritere og siger "Du ser for meget tv, JEG KEDER MIG!". Jeg får oftere og oftere sætningen "Det bestemmer du" Han kan ikke tage stilling til noget selv åbenbart, når man siger "nej, det bestemmer du" svare han "nej det bestemmer du, det er dig der er den der skal bestemme" Det er sååååå træls. Håber så meget der er nogen der vil hjælpe, er bange for at slå op med ham igen og så blive super uvenner eller noget, hvor vi ikke kan snakke sammen, men det kan være vi er vokset fra hinanden, nu hvor vi er så forskellige i vores uddannelser og jeg snart flytter 80-90 km væk. Fra Ulstrup Til Vejle.

Kommentarer

Hvis du ikke får svar kan du altid søge til: http://droemmekaeresten.dk/

563

Hej Vaeltejuice.
Jeg går ud fra det er dig :-)
Jeg synes det er fint at du har fået taget en snak med ham igen, får at give ham en chance til. Det er rigtigt, i har jo været sammen i over 2 år, så vil det (i starten) føles mærkeligt, ikke at 'ha' ham' mere. Det forstår jeg fult ud :-)
Det virker også på mig, som om at du stadig elsker ham (er det helt forkert antaget?) Jeg synes du burde snakke RIGTIG, og jeg mener rigtig meget med ham omkring de problemer der gjorde at du slog op med ham første gang, og få ham til at sige sin mening. Det er måske lidt for hurtigt bare at sige at, jamen så i da bare kærester igen.
Du kan ha' ret i det du skriver med at i er vokset fra hinanden. Jeg synes også, at du skal tænke for dig selv, om du stadig vil "det her" (som i ham). Hvis du stadig vil se ham igen (som kærester) efter du er flyttet til vejle, jamen så synes jeg da du skal blive ved med at ha' ham. Hvis ikke, må du jo så desværre tage konsekvensen, som i være Single og ikke at ha ham. Meen, der er stadig intet der forhindrer jer i at skrive sammen og forblive venner bagefter :-)
Jeg håber jeg kunne hjælpe dig lidt :-)

498

Jeg håber virkelig det var til noget hjælp.
Vil du være sød at hjælpe mig så ? ;-)
Jeg har det her indlæg, som du meget gerne må skrive et svar på
http://cyberhus.dk/debat/dét-gør-mig-glad/nudist-drenge-og-piger

Nudisten

517

Det er noget værre lort

537

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program