Hvordan?

forumspørgsmål

Hvordan?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Hej alle. Jeg. Går i 6. og jeg er vildt forelskede i en pige. hun er vildt lækker og sød. Men jeg har aldrig i mitliv leged med hende hjemme hos mig eller hende. Min bedsteven er en pige og hun er bedsteven med hende og hende leger jeg meget med. En dag skulle vi på lejretur med klassen vi snakkede lidt og skulle siges hvem vi havde været foresleded i jeg sagde så af jeg havde været foresleded i hende og hun fik et chok som om det ikke passede?. Jeg vil vildt gerne blive kærester med hende men tør ikke spørge??:( næste skole år skal hun på en ny skole jeg vil nå af spørge hende enden men hvordan? Er 13 år og hun er 12. Hvordan gør jeg?

Kommentarer

Er der ikke. Nogen der vil hjælpe er meget desparat!!!

447

hmmmm... Hvis hun tror, at det ikke passer, hvad med at prøve at vise det, at du kan lide hende? Ord = det kan alle jo sige. Vise det, det er en hel anden række. Overrask hende, gå i biffen. Find på noget specielt i begge kan lide :).

Det med at spørge om kærester. Tag fat i dine nosser og klem dem godt fast. Vis at du har selvtillid og vær ikke bange for at en afvisning. Hvis du ikke kan det, hvad med at prøve over Facebook? Selvom dette ville havde været min sidste løsning.

459

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program