forvirret

brevkassespørgsmål

forvirret

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 10 år 6 måneder siden

for et par måneder siden havde jeg sex med en fyr uden gummi

nogle dage efter fik jeg vildt mange smerter i underlivet og begyndte at bløde det skal lige siges at jeg havde haft min mensturation den måned og

vi havde sex omkring min ægløsning

Svar: 

Hejsa

Jeg kan godt forstå at du er blevet bekymret over hvorfor du fik smerter og begyndte at bløde og jeg håber, at mit svar kan få dig et skridt videre, til at finde ud af hvad det skyldes. Du skriver ikke, om du siden den uregelmæssige blødning efter samlejet, har haft din menstruation?

Der kan være flere årsager til, at man kan bløde efter at have haft sex, og få uregelmæssige blødninger. Hvis du ikke har haft din menstruation siden, kan du være blevet gravid. Jeg tænker, at det vil være bedst, hvis du går til lægen og får lavet en underlivsundersøgelse. Lægen kan dermed fortælle dig om årsagerne til uregelmæssige blødninger. Hos lægen kan du også få taget en graviditetstest og snakke om prævention. Det er aldrig en god ide, at have ubeskyttet samleje medmindre, man gerne vil være gravid. Så det er en god ide at huske på, at kondom er den eneste prævention, der beskytter både mod kønssygdomme og graviditet, og er derfor den bedste prævention, hvis du ikke har en fast kæreste.

Venlig hilsen Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program