Synes I det er mærkeligt?

forumspørgsmål

Synes I det er mærkeligt?

forumspørgsmål af
Z
Oprettet 10 år 8 måneder siden

Synes I at det er mærkeligt hvis man har to fædre? Jeg er nemlig en pige på 16 og blev adopteret for 9 år siden af et par homoseksuelle... Jeg har så mistet mange veninder da jeg tog dem med hjem... De er meget åbne og krammer og "langtids-kysser" rigtig meget, midt i stuen. Og flere gange når jeg er kommet hjem fra skole, har jeg set dem ligge på sofaen og kæle... Ville I synes det var mærkelig fx. at komme med mig hjem, og de så ligger og kæler? Vielle I så droppe mig som ven? Hilsen Z, 16 år.

Kommentarer

Synes slet ikke det er underligt. Har selv gået i klasse med en som har to lesbiske mødre. Og jeg tænkte ikke over det.

589

Okay. Jeg har nemlig både mistet venner og kærester pga. mine fædre...

539

Det er ikke mere mærkeligt end så meget andet. Dem der syns, det er mærkeligt og som dømmer ud fra det er ikke rigtige venner eller kærester for den sags skyld. Altså jeg ville ikke droppe en person af den grund. Jeg har selv en fætter, der er homoseksuel, og det er da helt fint.

Og man kan sige, du er jo delvist vokset op med dine fædre, og derfor syns du jo nok, at det er helt naturligt, men det er der andre, der ikke syns. Folk har altid en mening omkring homoseksuelle og biseksuelle. Såvel som med så meget andet. Men det er ikke mere mærkeligt end så meget andet. Dem der ikke kan acceptere, at det er sådan er ikke rigtige venner eller kærester.

559

Ok. Tak.

De har det bare med at jage mine kærester væk. Og mine "veninder" kan ikke holde ud at være hos mig...

535

Hej med dig :)

Du spørger, om jeg ville synes det var mærkeligt hvis jeg besøgte dig mens dine fædre lå og kælede med hinanden. På det spørgsmål vil jeg være helt ærlig og sige at ja; jeg skulle da lige vende mig til tanken og synet, men det ville langtfra afskrække mig fra at besøge dig!

Jeg tænker bare lidt, at hvis dine venner og kærester virkelig holder af dig, så vil de ignorere deres evt. eget ubehag over den uvante situation og tage hjem til dig alligevel!

Det skylder de dig da ;)

Kan du måske ikke snakke med dine veninder og kærester inden de kommer hjem til dig og fortælle dem om dine fædre, så de ikke bliver helt overraskede når de kommer hjem til dig for første gang? :)

Knus £mma :D

527

Jo, det gør jeg også fra nu. Mine fædre tager væk i næste uge, og så skal jeg lave en MASSE :) Jeg skal fikse
soveværelse-døren, bare så jeg ikke ser ting jeg ikke vil se, når jeg skal på toilettet sent om aftenen.

Og så skal der flyttes rundt på mit værelse, sådan så min seng står i en anden ende af værelset, så behøver jeg ikke at høre på dem om aftenen...

Så kan jeg jo sige til mine fædre at de bare kan gå ind på soveværelset :)

548

Jeg er en pige på 13, som er biseksuel, jeg ville ikke holde mig fra dit hjem, mem derimod være hos dig så tit som muligt, og måske spørge ind til dine fædres forelskelse og teenageliv. Jeg er meget intrasseret i andes måde at leve på, og ville derfor syntes det var spændende hvis dine fædre lå og kælede i sofaen. No problem<3

570

Det er dejligt at høre :D Sådan nogle venner og veninder kunne jeg godt tænke mig :)

507

Det lyder da godt med alt det du skal have lavet :D
- Det bliver nok også lidt nemmere med vennerne, hvis dine fædre er i soveværelset i stedet for i stuen ;)

Så jeg håber virkelig at du kan få en masse venner og kærester med hjem i fremtiden, så du ikke har dét at bekymre dig om mere :)

595

Nej jeg ville bestemt ikke droppe "sådan en som dig".. Slet ikke..
Selvom det er hårdt, så tænk ikke over de "veninder".. De var ikke det værd..

603

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program