Nakkeost

brevkassespørgsmål

Nakkeost

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 10 år 8 måneder siden

Hej, det er fordi at jeg har meget nakkeost synes jeg. fx hver gang jeg har været i bad ( Det er jeg ca. hver dag eller hver anden) og har vasket min penis ren kan der fx 3 - 4 timer efter være kommet nakke ost igen, og det er ikke fordi at jeg ikke vasker mig ordenligt, jeg vasker til der ikke er mere nakkeost og den er ren. Så ved du hvad jeg kan gøre for at det forsvinder, jeg har hørt nogen snakke om intimsæbe, virker det?
Det var alt for nu håber du svare hurtigst muligt :)

Svar: 

Hej med dig..

Det er godt du spørger og jeg tror jeg har et svar til dig..

Os drenge producere noget der hedder smegma og det er faktisk noget smørelse som skal være der og som hjælper det hele med at glide nemmere. Smegma kan udvikle sig til nakkeost, som du skriver, når det bliver blandet med for eksempel sædrester, urin, døde hudceller og fugt. nakkeost lugter typisk ikke så godt.

Når du vasker dig så godt som du beskriver, så tror jeg faktisk det er segma og ikke nakkeost du har..

Og faktisk gør du det helt rigtige.. du vasker dig med vand og det er fint. Det er et følsomt område og det skal helst være lidt fugtigt, så jeg synes ikke det lyder til at det er nødvendigt med intimsæbe, men at du, som du gør nu, vasker dig en gang om dagen.

Det er meget forskelligt hvor meget segma vi producere og måske er du i en periode, hvor du producere meget, og det kræver måske at du vasker dig lidt oftere.

Nu er jeg jo ikke læge og derfor vil jeg helt sikkert anbefale dig, at gå til lægen hvis det generer dig eller du synes du producerer rigtig meget segma, eller nakkeost.

Jeg håber du kunne bruge mit svar... og god sommer :)

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program