Tegn?

brevkassespørgsmål

Tegn?

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Hej hÅber I kan hjælpe:D

Jeg har tit tænkt på om man kan aflæse om fyre vil i seng med en

Så kan man det og hvad kan tegnene være? Det er fordi jeg kommer næsten sammen med en dreng som er rigtig sød, men jeg vil gerne vide hvad tegnene er på at han gerne vil have sex med mig?

Håber i kan hjælpe, tak:D

Svar: 

Hej med dig...

Det er et super godt spørgsmål og jeg tror der er rigtig mange piger der tænker over det, og helt sikkert også mange drenge der tænker på den anden vej rundt. Men det er bare rigtig svært at svare på, fordi vi er alle sammen forskellige, tænder på forskellige ting og viser det på forskellige måder.

Jeg tror ikke der er sådan nogle klare tegn ligesom der er hos nogle dyr, men jeg tror alligevel der er to gode måder at finde ud af det på.

Jeg tror den mest almindelige måde er, at mærke efter når og hvis man kysser og nusser lidt. Tit kan man mærke på fyren, om han har lyst til at gå videre. Hans arme og fingre kan måske være lidt ivrige og gå på opdagelse på din krop, hans vejrtrækning kan blive lidt tungere og måske bliver hans penis hårdere... Så hvis I er nået til det sted, hvor I er sammen og kysser, så prøv at lægge mærke til det næste gang.

Men der er også fyre der er lidt gernerte og måske bedre kan lide at gå langsomt frem. Det vil sige, at I måske skalæ være kærester et stykke tid, så han føler sig tryg ved dig og langsomt får mere og mere lyst til at tage det næste skridt. Det kan man også sommetider mærke, når man ligger ogt nusser, så igen... der er meget forskel på os alle sammen og derfor er der ikke nogen klar måde at aflæse det på.

Og derfor tror jeg også den anden måde at blive klar over det på er, at få sagt det. Hvis du har lyst til sex, så kan du jo sige det på et godt tidspunkt og så høre hvad han siger. Du kan også spørge ham, om måske havde lyst på et tidspunkt og så høre hvad han siger. Netop fordi vi er så forskellige, kan man blive ret usikker på hvad reaktionerne betyder og hvad der ligger bag dem. For eksempel kan det være du oplever, at han afviser dig lidt og så tænker du, at han måske slet ikke kan lide dig. Måske er det bare fordi han er lidt usikker eller havde en dårlig oplevelse med en anden pige... og det ville jo være synd, hvis du troede noget forkert og så blev skuffet :)

Så ord er nu altid det bedste, så undgår man misforståelser....

Kan du have en dejlig sommer

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program