Hvad skal jeg gøre?

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 9 måneder siden

Hej håber i kan hjælpe

Det var mig der skrev indlægget "hva vil han"

Han skal til galla nu her og der skal han følges med en pig ( kærene bestemmer) er bange for at det bliver pigen han gerne ville gøre det med, han siger jeg sagtens kan stole på ham men kan jeg nu ogs det?

Det er ikk mig der har noget imod hans farve men mine forældre og det kan godt være et problem for vi vil gerne være sammenmedmindre det er lidt svært for mine forældre ringer rundt til hele familien hver gang jeg skal være sammen med en dreng, og når jeg siger at jeg skriver med ham her griner de fordi han er mørk og man kan ikk snakke med dem for de er typerne der er ligeglad med hvad man siger angående sådan noget så jeg ved ikk rigtig hvad jeg skal gøre, for jeg kan rigtig godt lide ham?

Nå men vi har aftalt at skal være sammen snart men hvad skal man lave hvis der opstår pinlig tavshed?

Håber i kan hjælpe lidt, tusind tak på forhånd:)

Svar: 

Hej med dig...

Det lyder til at I to har fundet ud af, at I skal være sammen snart og hvis du er glad for det, så er det den rigtige løsning for dig :)

Som jeg forstod dit sidste spørgsmål, så går han på en anden skole end dig og det bal du snadkker om, tror jeg er på hans skole. Hvis det er sådan til det bal, at man skal komme med en partner (og det er der nogle steder man gør), så synes jeg det lyder okay. Så længe han respektere jer og ikke begynder at kæreste rundt med hende pigen. Så det synes jeg du bliver nød til at stole på, når han siger det.

Jeg synes det er ærgeligt, hvis din mor og far har noget imod ham på grund af hans hudfarve, for jeg synes ikke det betyder noget. Jeg synes alle menensker er lige....

Men det er din mor og far der bestemmer hvad du må og ikke må, og det gælder også omkrign kærester. Derfor synes jeg du skal få snakket med dem om det her og forhåbentlig kan I finde en læsning som både du og dine forældre kan acceptere.

Omkring det med pinlig tavshed, så er det noget alle kender. Specielt i starten af et forhold. Jeg tror der er to ting at gøre, og det første er at acceptere at der sommetider kan være perioder hvor man ikke lige har noget at snakke om. Så kan prøve at lave noget andet sammen.. fx. se en film, spille et spil eller gå en tur.. så begynder snakkene lidt af sig selv. Men ellers handler det nok meget om at finde ud af de ting som man synes er sjovt at snakke om og det bliver lidt lettere jo bedre man kender hinanden.

Jeg håber mit svar kunne hjælpe lidt..

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program