Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 10 år 10 måneder siden

Hej håber i kan hjælpe mig. 
Jeg har den her eks-kæreste vi kom sammen for to år siden. Men efter han slog op har vi haft noget sammen en del gange, vi begyndte at skrive hjerter her den anden dag og nogle gange sender han også kysmund til mig, vi havde sidste skoledag her i fredags d.31 maj, han kontaktede mig tit ved at prikke mig, sætte sine arme op på mine skuldre, løftede mig, kiggede ekstrem meget og fulgte efter mig og min veninde. Jeg spurgte om der var en han kan lide men han sagde nej. 

Kan han lide mig når han gør alt det, selvom han siger at han ikk kan lide nogen? (han har mange pige venner) 

Hvordan får jeg ham tilbage hvis han virkelig ikk kan lide nogen? 

Og hvordan kan jeg vide/se om han kan lide mig? ( syntes ikk der kan være tydligere tegn eller?)

Håber i vil hjælpe, på forhånd tak:D

Svar: 

Hej med dig.

Jeg kan godt forstå, du bliver lidt forvirret over det hele. Det er aldrig helt nemt at forstå drenges signaler, og nogle gange bliver det særligt svært, når man har været kærester tidligere.

Jeg tror aldrig helt, man kan vide eller se, om en dreng er vild med en. Jeg synes, det lyder som om, drengen godt kan lide dig, men det er svært at sige på hvilken måde, han kan lide dig. Måske kan han lide dig som en rigtig god ven, og måske kan han lide dig lidt mere end bare som ven.

Jeg synes, det er modigt af dig, at du har spurgt ham, om han kan lide nogen. Det kan være, at han har sagt nej, fordi han ikke helt har turdet sige sandheden. Nogle gange kan det nemlig være svært at sige, hvis man kan lide en, fordi man kan være bange for, at det ikke er gengældt.

Hvis du gerne vil have ham tilbage, tror jeg, du skal fortsætte med at være dig selv og med at skrive søde beskeder til ham. Det lyder som om, I begge godt kan lide det på den måde. Det kan være, at du med tiden bedre fornemmer, om han er interesseret i dig som kæreste, eller om han bare godt kan lide at være sammen med dig og sende søde beskeder med hjerter og kyssemunde.

Det kunne også være en idé at snakke med en veninde om det. Det kan være, din veninde har gjort sig nogle tanker om, om han også kan lide dig ved at se jer være sammen. Nogle gange kan det være rigtig rart at høre andre om sådan nogle ting, og det kan også generelt være dejligt at snakke med veninder om de drenge, man godt kan lide.

Jeg håber, det med tiden bliver lettere at fornemme, om dine følelser er gengældte, og at du kan bruge mit svar.

Vh. Matilde

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program