R

forumspørgsmål

R

forumspørgsmål af
Tøzen
Oprettet 10 år 10 måneder siden

Hej jeg er en pige på 13 der har brug for hjælp med en dreng. Min veninde og jeg havde begge inviteret den dreng vi var vilde med, I og R. I og Min veninde blev dog kun til et venskab imens mig og R kyssede lidt og snavede lidt altså blev jeg ret forelsket i ham, vi sagde begge at vi havde følelser for hindanden men vi var ikke officielle kærester. Jeg er en pige på 1,58 slank ikke totalt meget udviklet men lidt da' sød og smilene en god ven ja det eneste minus var nok at jeg har briller... det er mode briller (rayban). Mig og R har snakket meget om hvor fejt det er at slå op på sms osv. men en dag får jeg en sms: "HEJ! JEG HAR INGEN FØLESER FOR DIG OG HÅBER DU HAR DET PÅ SAMME MÅDE HILSEN R" Jeg var meget såret og kom op og skændes med ham på sms, jeg savner ham meget men han ville ikke snakke til mig og vil ikke være venner med mig igen og det værste af det hele er at jeg stadig er vild med ham men han er vil med en anden. Hvad skal jeg gøre?????? Hjælp tak <3

Kommentarer

Hej... Jeg er en pige på 14 Og jeg har også været igennem et par tåber før, som jeg sjovt nok også stadig har lidt følelser for. Jeg synes, at det er meget fejt af ham at slå op på sms, men hvis han ikke kan lide dig mere, er det jo tit sådan det er. Hvis du tør, kan du prøve at trænge ham op i en krog og konfrontere det med ham. Fortæl at du bare ønsker at være venner og at du ønsker dig det rigtig meget. Hvis du synes, at han ikke fortjener dig, så cut kontakten, og så selvom det er svært. Det er jo i sidste ende hans skyld. Bare rolig: Der findes flere fisk i havet. Det har jeg været nødt til at gøre tre - fire gange pga. en skid, som jeg troede var noget specielt.
PS. Det er ikke et minus at du har briller. Det har jeg, og det gør hverken en mindre attraktiv eller mere nørd. Jeg har haft briller siden jeg var 11, og jeg ser da skidegodt ud!

548

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program