En dreng

brevkassespørgsmål

En dreng

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 15 år 10 måneder siden

Der er en dreng på min skole, som jeg er rigtig forelsket i.

For ca. en måned siden var han rigtig sød og gav mig kram og vi snakkede rigtig meget sammen, men så nu snakker vi slet ikke mere sammen og han ignorre mig til det går ondt.

Jeg forstår ikke hvorfor, så jeg fik min veninde til at spørge hvad der var galt, han sagde til hende at jeg havde slået ham, men det havde jeg slet ikke...

Jeg ved ikke hvad der er galt med ham for jeg elsker ham så meget, jeg forstår ham slet ikke for vi har kendt hinanden i 7år og lige pludselig er han sådan, når jeg kommer for at give han et kram går han væk....:(

Jeg vil virkelig gerne være kærester med ham, men på en måde tror jeg ikke at jeg kommer til det....:(

Svar: 

Hejsa,

Kærlighed er en svær ting og kan være svær at finde ud af.

Piger bliver før modne end drengene på samme alder, og det kan derfor tænkes, at du måske er mere modig end din drenge-ven, og at han måske har svært ved at finde ud af sine følelser over for dig og ikke lige ved, hvordan han skal reagere.

Det kan tænkes, at han er bange for, at du lægger for meget i jeres kram (selvom han rent faktisk synes, at det var hyggeligt og rart - men er bange for, hvad det kan og vil føre til), og derfor reagerer ved at fortælle en historie om, at du slog ham. På den måde mister han ikke ansigt og behøver ikke at forklare, hvorfor han har trukket sig væk fra dig.

Måske han skal finde ud af, hvad han synes om dig, før han er sammen med dig igen.

Blandede signaler kan være meget svære at finde ud af. Samtidig kan misforståelser også føre til en masse sårede følelser. Men du må også respektere, at han måske ikke er klar til et kæresteforhold lige nu.

Jeg vil foreslå dig, at du får talt med drengen og fortalt ham, hvordan du har det med ham. Fortæl ham stille og roligt, hvad du føler for ham, og hvor glad du er for at have ham som en god ven.

Giv ham tid og fortæl ham, at du hellere vil give ham tid end at miste ham. Han betyder for meget for dig til blot at smide det hele væk ved en misforståelse og et kram.

Held og lykke med snakken!

Hilsner fra Line

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program