Luder

brevkassespørgsmål

Luder

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 15 år 2 måneder siden

hej jeg er en 13årig pige med problemer.

min opvekst har været normal. mine forældre ble skilt da jeg hva 6-7 år. jeg har gået på 4 ulige skoler, o har alltid klaret mig godt i skolen. jeg o min mor flyttede till sverige for et år siden o der var inge problemer. för nu till sommer... jeg blev pludselig den populære pige som alle fyre ville ha. o jeg udnødtede det.

siden september har jeg haft sex med 3 olige fyre. o har ikk haft ett forhåld till nogle af dem. jewg var rigtigt vild med förste fyren jeg hadde sex med.
men han udnyttede mig. jeg har testet en masse trekant, en masse stilinger, o en masse andet jeg ikk er stolt af da jeg bare er 13år.

nu er det ju så att jeg ikk kan få en käreste for alle fyre ved vem jeg er o vad jeg har gjort-de vill bare ha sex. vad kan jeg gøre for att få dem till att se mig som en person o ikk en luder ? dte andet er. jeg drikker, ryger o slås.

jeg er blevet en rigtigt hård pige o ska ha respekt. jeg har slået ned en fyr som er ekstremt stærk. men han hadde ikk en chanse da jeg flippede ud. jeg har slået en lære. o skuppet hende ind i en væg så hårdt att hun faldt ned på gulvet o ikk turde rejse sig op igen.

det virker måske ikk som de største problemer. men det er det som sker i mit liv. jeg har kun godkänt i halvdelen af mine fag. for nogle uger siden slog jeg en pige o der tänkte hendes foräldre att politiandmelde mig. men jeg fik en uge på en anden skole ist.

jeg går till socialen en gang i måneden. o jeg går till psykolog også. jeg ved ikk om det er noget du kan hjälpe mig med. men jeg vill gerne höre tingene fra ett andet synspunkt. m.v.h. anonym :)

 

Svar: 

Kære anonym.

Jeg har videresendt dit spørgsmål til Marianne i brevkasse "når det gør ondt inderst inde".

Marianne har mere erfaring med nogle af de ting du skriver. Du kan finde svaret i hendes brevkasse inden for den næste uge..

Venligst

Denise

Skrevet 20/1-09 af pige, 13 år

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program