hjælp jeg er forelsket...

brevkassespørgsmål

hjælp jeg er forelsket...

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 15 år 2 måneder siden

hej.
jeg har et problem, som jeg håber i kan hjælpe mig med. jeg er forelsket i min bedste ven, og min ven og jeg har også været kærester, men det var kun i 4 uger, fordi at min mor ikke er tryg ved min ven, fordi at han er 19 år, og jeg kun er 13, og fordi at min mor ikke tror at jeg kan lide ham som mere end ven.

Så hvad skal jeg gøre? det skal lige siges at min mor ikke ved at mig og min ven har været kærester. men er det pædofili, hvis jeg er sammen med en på 19, når jeg jo kun er 13? og skal jeg fortælle min mor at jeg virkelig elsker min ven, også bare håbe på at jeg får lov til at komme sammen med ham eller hvad?

venlig hilsen den ulykkelige pige...
 

Svar: 

Hej ulykkelige pige

Det er ikke altid nemt at være 13 år og forelsket, derfor kan det være godt at tage din mor med på råd.

Forældre er ansvarlige for deres børn. Deres opgave er at råde og vejlede både i store og små spørgsmål.

Jeg synes det vil være en rigtig god idé, hvis du snakker med din mor om din ven. Fortæl hende hvad du føler, og snak med hende om hvad du skal gøre.

Det er aldrig en god idé at holde din kæreste skjult for din mor. Hvis hun ikke ved, at du har en kæreste eller hvem han er - så kan hun ikke hjælpe dig, hvis du har spørgmsål eller brug for gode råd. Hun bekymre sig om dig, fordi hun vil dig det bedste.

Jeg håber, at du sammen med din mor kan finde ud af, hvad du skal gøre.

Kærlig hilsen
Anita
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program