Give slip?

brevkassespørgsmål

Give slip?

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 2 måneder siden

Hej.
Det skal lige siges at jeg fik min mens i februar.
Det startede med at jeg kom sammen med en dreng (kalder ham bare NR) i næsten 2/5 måned. Men så slog han op fordi han synes jeg begyndte at virke træls. Det var jo så fordi jeg var ved at få min mens. Og derefter kom vi ikk sammen i 2 måneder. Men vi elskede hinanden og kom derfor sammen igen. Nu var det så mig der slog op selv om vi havde været sammen i næsten 5 måneder. Men det var fordi han virkede sur et par dage, og et par måneder virkede det som om han ikke elskede mig, det sagde jeg så til en ven og han rådede mig til at slå op. Det tænkte jeg så over og så gjorde jeg det. Lige efter jeg havde gjort det sagde han: "Ja og nu vi er i sandhedens time, jeg har ikke følt noget for dig længe og siden det var mig der slog op sidst synes jeg du skulle finde ud af det den her gang. Og jeg har haft noget kørende med en anden".. Så blev jeg pisse ked af det og sad og græd i 3 timer efter, fordi jeg elsker ham stadig. Og det viser sig så at han havde forelsket sig i en anden(de kommer ikke sammen endnu, der er bare bollevenner som han så koldt siger). Og han havde fået suttet pik af hans bedste veninde imens vi kom sammen.
Jeg græder hver dag, og nærmest fortryder jeg slog op. Men var det, det rigtige jeg gjorde? Og skal jeg give slip på ham? Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det for jeg elsker ham virkelig meget :'(
Men han elsker jo så ikke mig mere. Og han er en god ven også. Skal jeg bare glemme ham? Eller hva? :'( 
 

Svar: 

Hej

Det er hårdt når du stadig elsker ham, men det bedste er at give slip og glemme ham. Han behandler dig ikke godt nok, og du fortjener en der
behandler dig godt og som også elsker dig.

Når man er i et forhold skal man kunne stole på hinanden. Det lyder ikke til at din ekskæreste ikke har været til at stole på, og formentlig vil han ikke bare lige ændre sig.

De ting din ekskæreste har gjort er slet ikke i orden og du kan finde meget bedre. Du skal forsøge at komme videre og kigge efter andre fyre. Der er masser derude der vil være gode mod dig.

Venlig hilsen Denise
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program