Kæreste(r) 2

brevkassespørgsmål

Kæreste(r) 2

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 2 måneder siden

hej så har jeg fundet ud af det . jeg vil ikke komme sammen med nogen af dem! Eller den jeg godt kunne li havde taget Pis på mig så det skulle jo ikke være ham men den som jeg ikke kunne li vil jeg heller ikke komme sammen med da han bor et sted, hvor jeg må ikke kommer, så jeg ved ikke hvordan vi skal kunne være sammen. nu er der bare en 3. eller det har der hele tiden været men nu føler jeg virklig noget mere end venskab, vi hygger os og slåsser lidt for sjov :) Problemet er bare at jeg er blevet meget propulær mellem drengene, og der er 3 der har spurt på under en uge. har self skrevet/Sagt at jeg ikke havde de samme føelser for dem men de bliver ved med at spørge og så siger de at de elsker mig og syntes de at jeg er utrolig lækker og sød, kan bare ikke forstå at de skriver det når de aldrig har snakket med mig, de har kun set mig side i et vindue over på skolen og så "Elsker" De Mig bare, ved ikke helt hvad jeg skal gøre for jeg VIL side i vinduet med mine veninder!
Håber du kan hjælpe mig Knus L
 

Svar: 

Hej L
Selvfølgelig skal du kunne sidde i vinduet dig hygge med dine veninder.Hvis de bliver vilde med dig, når de ser dig sidde der, kan du ikke gøre for det.

Det du kan gøre, når de kontakter dig, er at fortælle dem at du ikke vil være kærester med dem og at det ikke ændrer sig. De fortjener at få et klart svar, så de kan komme videre.

Når man ved at der er nogen der er vilde med en, bliver man smigret og man kan nemt komme til at flirte. Så kommer man til at vise at man også er
vild med dem, selv om man ikke er det. Det skal man passe på med for så kan det være svært for dem at komme videre.

Du må finde ud af om ham du er vild med, også er vild med dig. Hvis i bliver kærester, kan det være at de andre drenge holder sig lidt tilbage.

Det er rigtigt at de drenge der skriver til dig nok ikke elsker dig, når de ikke rigtig kender dig. Man skal kende hinanden godt, for rigtigt at kunne elske hinanden.

Kærlig hilsen Denise
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program