Onani?

brevkassespørgsmål

Onani?

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 8 år 3 måneder siden

ved virkelig ikke hvordan man onanere, har læst om det men altså synes over hovedet ikke at det føles specielt, så altså tror ikke jeg gør det rigtigt.

så ville lige hører om derernigle måder man kan på og har læst jeres side med piger og onani men altså kan ikke finde ud af det.

og har virkelig lyst til at onanere...? 

Svar: 

Hej med dig

Da du fokuserer meget på at onanere i øjeblikket, forstår jeg godt, at det fylder meget. Men jeg vil først og fremmest nævne, at du ikke skal være bekymret over ikke at din onani ikke er lykkes endnu. Det kan kræve mange timers øvelse og det er faktisk slet ikke alle som gider og nyder at onanere. Nogle nyder kun at være seksuel med en kæreste. Det er der heller ikke noget i vejen med, for vi er alle meget forskellige i vores seksuelle ønsker og behov.

Det kan også være, at du er mere klar til at onanere om nogle år og slet ikke er parat endnu. Men da du skriver du har meget lyst til at prøve, vil jeg råde dig til at øve dig så godt du kan. Du skriver, at du har læst meget om, hvordan man onanerer, så jeg vil ikke komme med lange forklaringer og bud på hvordan, du kan forsøge dig. Jeg vil blot nævne, at det kræver øvelse og tålmodighed. Klitoris er et meget følsom område hos pigen, som du kan stimulere på alverdens måder. Du kan gøre det ganske simplet med dine finge eller prøve med bruseren. Her kan du eksempelvis regulere styrken på bruserens stråle eller lade strålen ramme forskellige områder på din klitoris. Der er ikke ét facit på en perfekt måde at onanere, da det er en meget individuel proces, som også kræver din fulde tilstedeværelse når du er igang. Det betyder, at du kan øve dig i at fokusere på, hvor du rører dig selv, når du er igang. Det kan være en svær øvelse at lukke forstyrrende tanker ude, men ikke desto mindre meget betydningsfuldt for din følelse mens du onanere.

Der er derfor desværre ingen gylden metode jeg kan give dig. Så jeg vil derfor råde dig til, at fortsætte med at øve dig hvis du har lyst og husk samtidig at vær tålmodig.

Venlig hilsen Maria

MariaFPs billede
Maria har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program