hej

brevkassespørgsmål

hej

brevkassespørgsmål af
Anonym
20 år
Oprettet 14 år 8 måneder siden

JEG HAR SAMMEN KÆRESTER MED EN I TO ÅR , VI SKÆNDES NOGLE GANGE OVER SMÅ SAÅDAN NOGLE SMÅ TING... OG VAR NÆSTEN LIGE TIL AT GÅ FRA HINANDEN EN GANG, MEN SÅ GAV HAN MIG EN CHANCE TIL, JEG BROKKEDE MIG ALTID OVER NOGLE SMÅ TING, KUNNE IKKE RIGTIG SE AT HAN BLEV MEGET KED AF DET. EN AFTEN BLEV VI UVENNER, JEG VAR TIL VÆK I TO DAGE , VAR HJEM HOS MIN SØSTER , FOR VI SKULLE TIL GALLA FEST SAMMEN. I DE T DAGE HAR HAN SKREVET EN GANG OG RINGET . JEG BLEV MEGET KED AF DET, DER JEG TOG HJEM BLEV JEG RIGTIG SUR OVER AT HAN IKKE HAR SKREVET TIL MIG, HAN HAVDE FORKLARET MIG AT DET HAN TÆNKT PÅ MIG, MEN AT HAN IKKE LIGE TÆNKT PÅ AT SKRIVE TIL MIG HELE TIDEN. KLOKKEN VAR MANGE OG HAN SKULLE I SENG FOR HAN SKULLE TIDLIGT PÅ ARBEJDE. JEG BLEV VED OG VED MED AT SNAKKE OG TIL SIDST SAGDE HAN AT HAN IKKE KUNNE MERE.. HAN TOG HJEM HOS SIN FAR. OG JEG BLEV DER HJEMME, OG VAR SÅ KED AF OVER AT VI IKKE SKULLE VÆRE SAMMEN MERE AT JEG TOG PILLER FOR AT JEG VIL FORSVINDE. HAN BLEV RIGTIG BANGE OG HAN KAN IKKE TILGIVE MIG DET. HAN SIGER AT HAN STADIG HAR FØLSER FOR MIG , MEN AT VI IKKE SKAL VÆRE SAMMEN MERE ! JEG HAR GJORT ALT FOR AT FÅ HAM TILBAGE, OG VIL GØRE ALT FOR AT VI SKAL VÆRE SAMMEN IGEN . JEG FORTRYDER ALT. VIL BARE GERNE HAVE EN CHANCE. HVAD SKAL JEG GØRE? VIL GERNE VÆRE SAMMEN MED HAM? HAN ER MIT LIV. VI HAVDE DET RIGTIGT GODT SAMMEN ELLERS . ER DER NOGET JEG KAN GØRE SÅ HAN KUNNE STOLE PÅ MIG IGEN ?? HAN BLEV RIGTIG BAN

Svar: 

Hej

Det er svært at acceptere når den du elsker, ikke har lyst til at være kærester med dig. Det gør ondt i hjertet og det kan være svært at forstå.

Da du var væk i to dage skrev han kun en gang, men han fortalte dig, at han tænkte på dig. Ud fra det du skriver, så lyder det til at du ikke synes det var nok og derfor blev du ved med at snakke. Til sidst blev det for meget for ham og han gik.

Du fortæller at han blev bange fordi du tog piller og at han derfor ikke stoler på dig.

Lige nu bliver du nød til at respektere hans beslutning. Du kan ikke bestemme over hvordan han føler og hvad han har brug for lige nu. Det lyder til at i stadig er venner og måske kan det være en god ting at være venner i en periode.

På den måde kan i snakke sammen og du kan vise ham at du respektere hans beslutninger og følelser. Måske kan du også forklare ham om dine følelser.

Den bedste måde at få tillid til hinanden på igen, er at snakke sammen og fortælle om sine følelser og tanker til den anden. I skal prøve at forstå hinanden og respektere de forskelle der er mellem jer.

Om det er nok til at i kan finde sammen igen, ved jeg ikke, men det er det bedste råd jeg kan give dig.

Jeg synes det er super godt at du har spurgt om hjælp og på den måde kan du også forklare hvad du føler og mener. Jeg synes du skal prøve at chatte med en voksen her i Cyberhus. Chatten har åben hver mandag til torsdag kl. 15-19.00. Prøv at kigge forbi, måske kan det hjælpe dig.

Venlig hilsen

Erroll

 

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program