Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 14 år 7 måneder siden

Hej brevkasse, jeg er en dreng på 12 år som godt kan lide at onanere. Jeg har et problem, Efter noget tid når jeg har onaneret bliver jeg øm og mister lysten til det, Og står og tænker jeg ikke er som alle andre. At det er mærkeligt jeg gør det fordi jeg har lyst. Når det kommer er det super, når det slutter ved jeg ikke helt rigtigt? altså jeg har da kommet med præsperm men så. Så sker det!

Svar: 

Hej Dreng, 12 år.

Det lyder som om du er ved at lære din krop at kende, og det er da godt. Du tænker på om du er helt forskellig fra andre, men bare rolig, du er helt normal. Dine tanker er helt naturlige, specielt i din alder, hvor man udvikler sig, men i meget forskelligt tempo. 

Når du skriver at du mister lysten og bliver øm, tror jeg at det er et fint tidspunkt at stoppe på. Det kunne godt lyde som om du "kommer", altså bliver færdig med at onanere, men at kroppen ikke producerer noget sæd endnu. Så kan den ikke skyde noget afsted. Når du er kommet, er det helt normalt at du får lyst til at stoppe. Hvis du ikke stopper så bliver du ofte øm.

Derfor vil jeg også gerne berolige dig. Du er 12 år, og jeg tror ikke at du er begyndt at producere sæd endnu. Det er helt naturligt og meget forskelligt hvornår drenge begynder at  producere sæd.

Bare rolig, det kommer.

Med venlig hilsen

Sune

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program