Afføring

brevkassespørgsmål

Afføring

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 14 år 7 måneder siden

Ja, det er ret klamt det her spørgsmål, men jeg ved sgu ikke lige hvad jeg skal gøre. Min afføring lugter rigtigt meget. Det gør mine prutter faktisk også. Jeg spiser ret usundt, så hvis man lægger 2+2 sammen, så er det nok derfor. Og det begynder at irritere mig rigtigt meget. Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre, så jeg tænkte at jeg ville prøve herinde. endetarmskyldning har jeg bestemt ikke lyst til, så dét er ikke en mulighed. Har I et forslag til hvad jeg skal gøre? - På forhånd tak

Svar: 

Hej Dreng.

Godt du spørger, jeg er sikker på der er mange andre som dig der tumler med sådan nogle spørgsmål og ikke ved hvad de skal gøre ved det. Jeg syntes ikke det er et klamt spørgsmål, men et rigtig godt spørgsmål.

Det har noget med din kost at gøre som du har gættet, og derved har du også svaret. Ændre på kosten, så ændre du også på prutterne. Lev sundt og fornuftigt, så kommer det af sig selv.

Jeg vil foreslå dig at få snakket med din mor og far. Måske kan i sammen begynde at lave sund mad derhjemme. Jeg vil også foreslå dig at skære ned på burgere, chips, cola og den slags ting med et højt fedt og sukkerindhold. Det kan maven nemlig ikke lide.

Hvis du mangler ideer til hvad sund mad er og hvordan du nemt kan lave det, så findes der rigtig mange gode sider på nettet. Prøv at søge på "sund mad" på google, så sker der en masse. Jeg kan anbefale hjerteforeningens hjemmeside, her kan du finde mange gode og sunde opskrifter.

En endetams skyldning vil ikke hjælpe.

Med venlig hilsen

Anette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program