kærlighed

brevkassespørgsmål

kærlighed

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 14 år 6 måneder siden

hej jeg har en kæreste og han viser ikke rigtig at han elsker mig og han kan lide en anden pige men jeg elsker ham rigtig højt men der er en anden dreng eg også elsker og det er bare som om hvis jeg går fra min kæreste er han bare ligeglad jeg har det rigtig svært med kærlighed jeg bliver nemt forelsket men jeg elsker min kæreste rigtig meget men jeg elsker ogs en anden dreng samtidig med han ogs elsker en anden pige min kæreste har siddet og bagtalt om mig i mens vi var sammen med jeg tilgav ham men nu viser han overhovedet ek at han elsker mig.

lige efter sommerferien havde eg købt noget til ham så slog han op men så da han fandt ud af at jeg havde købt en gave til ham ville hab gerne komme sammen med mig igen men så efter slog han op igen men så sagde hans venner at han var tilgrin og så kom han tilbage til mig men jeg vil bare ikke havde en som ikke elsker mig og jeg ved ham den anden elsker mig hva skal jeg gøre?

Svar: 

Hej med dig..

Det kan være rigtig svært det der kærlighed, og sommetider kan det være svært at mærke hvem du kan lide og hvem du ikke kan lide.

Det lyder også til at din kæreste har lidt svært ved det og ombestemmer sig hele tiden. Og jeg kan godt forstå du ikke vil have en kæreste som ikke elsker dig.

Hvis du er usikker på hvad din kæreste føler for dig, så spørg ham direkte om han kan lide dig eller ikke, og om han vil være kærester eller ikke vil være kærester. Det er den eneste måde at finde ud af det på..Du kan godt skrive et brev til ham, hvis du synes det er lidt svært at sige direkte til ham.

Det lyder også til at du selv er lidt i tvivl, fordi du også nævner en anden dreng som du godt kan lide. Prøv at mærke efter og så vær ærlig over for dig selv og de to drenge.

Jeg synes det er super, at du spørger en voksen herinde i Cyberhus, når der er noget du er i tvivl om. Jeg synes også du skal prøve at snakke med din mor og far. Det kan være rart at snakke med en voksen som kender dig rigtig godt, de kan sommetider bedre hjælpe.

Du kan også prøve at skrive til Denise og Julie i"teenagebrevkassen" hvis du har flere spørgsmål. De er rigtig gode til at give råd om kærlighed.

Ha det godt

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program