Hjælp mig!

brevkassespørgsmål

Hjælp mig!

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 14 år 6 måneder siden

Hej i 3 Jeg har et STORT problem. mig og min kæreste har været sammen i ca 4 månder. Vi har det super sjovt med hinanden, men jeg har lagt mærke til at han er sammen og alene med mange andre piger. Vi har ikke bollet i nu? kan det være at han kun kan lide mig pga sexen vi ikke har?? Skal jeg ikke bare have sex med en anden dreng så jeg ved hvad sex er også er klar til min kæreste. Svar mig hurtigt fordi vi skal være sove sammen her i dag. Den uheldige pige. :/

Svar: 

Hej "Uheldige Pige".

Jeg håber vi er hurtige nok, ellers beklager jeg meget. Ud fra det du skriver, tror jeg der er nogle ting du skal overveje.

1) Du skriver at han er alene sammen med andre piger, er han bare venner med dem, eller ligger der noget mere i det? Hvis der ligger mere i det, end venskab, skal du overveje om du synes du vil dele ham med andre piger.

2) Hvorfor tror du han kun kan lide dig på grund af den sex I ikke har? Og er det egentligt nok for dig? Hvis du er overbevist om at det er sådan det hænger sammen, bør du overveje om det er nok for dig.

3) Du spørger til om du bare skal have sex med en anden dreng, for at være klar til din kæreste. For det første synes jeg at det som udgangspunkt er en rigtig dårlig ide. Du skal have sex fordi du har lyst og fordi det føles rigtigt, ikke fordi du vil have det overstået. Hvis du er nervøs, så snak med din kæreste om det. Det hjælper ofte.

Grunden til at jeg har stillet dig så mange spørgsmål tilbage, er at jeg synes det lyder som om du skal finde ud af med dig selv, hvordan du har det. Og så tror jeg at du har brug for at snakke ud med din kæreste om hvad i skal.

Det virker som om du har mange spørgsmål, det kunne være en god ide hvis du fik snakket med en voksen, så jeg tror chatten kunne være en mulighed for dig. Den er åben mandag-torsdag fra 14-19.

Jeg håber du kan bruge mit svar til noget, ellers er du velkommen til at skrive igen.

Med venlig hilsen

Sune

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program