Depri... igen...

brevkassespørgsmål

Depri... igen...

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 3 måneder siden

Hej mine problemer bliver ved med at komme igen og det bliver kraftiger og kraftiger !! ved sq ikke hvad jeg skal gøre mere?! her for to måneder siden holdte min depri og jeg var gladere end aldrig før! men nu er den kommet igen og jeg er bange for at det er vær gang jeg har noget med en fyr? fordi der er den her dreng der er vantittigt forelsket i mig men jeg har sagt at jeg ikke kan li ham ... han bliver ved og det ireterre mig så groft! men nu har jeg mødt den her rigtig rigtig søde dreng fra 10 og jeg går i 8, ... og jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare ham det ... og af en eller anden grund hænger jeg altid på dem som andre folk ikke gider og nu er mine venner såé begyndt at være sammen rigtig meget ... ugen mig og jeg er så misundelig for jeg kan ikke komme hjem til dem pga. busser ... jeg HADER det og vær gang jeg er ved at komme ind i grubben såé kommer der en KÆMPE konflikt ? jeg tror måske oss det er derfor jeg er lidt depri ? jeg ved ikke hvad jeg skal gøre mere ? jeg har aldrig nogen sinde haft sådan en trang til at begå selvmord !!! og du kan ikke sige at jeg skal snakke med mine forældre fordi sidst jeg gjorde det råbte og skreg de af mig og sagde jeg var en forkælet møgunge... jeg kan ikke klare ret meget mere!! jeg har over 20 ar på men arm og de er kommet inden for 5 måneder.. ved godt det ikke er en rigtige måde men jeg syntes det dulmer smerten... Håber seriøst du har et svar ?! kh J-l x_x

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan godt høre på dig, at du lige nu synes det er rigtig svært. Jeg synes det er ret stærkt at du så spørger om hjælp, fordi det er den bedste måde at få det bedre på.

Jeg vil gerne sende dit spørgsmål over til brevkassen "når det gør ondt inderst inde", fordi jeg tror de ville være bedre til at hjælpe dig. De har meget erfaring med at hjælpe børn og unge som går og tumler med nogle af de ting som du beskriver for mig.

Du kan finde deres svar inden for en uges tid og jeg vil da også lige fortælle dig med det samme, at du skulle kigge forbi chatten i dag. Den har åben mellem 14-19 mandag til torsdag. Her kan du anonymt chatte med en voksen og måske ville du synes det var rart..

Venligst

Julie

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program