ånder?

brevkassespørgsmål

ånder?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 1 måned siden

Jeg har aldrig troet på ånder og spøgelser og sådan, men jeg er begyndt at få denne her underlige følelse.. Hvor som helst - når som helst, syntes jeg pludselig, at alt går i slowmotion. Jeg kan stå og stirre ud i luften, og lytte efter noget (ved ikke hvad det er, men føler der er en slags "fare" jeg skal lytte efter) mit hjerte slår underligt og jeg lytter til mit eget åndedræt? Samtidig har jeg en fornemmelse af at hele mit krop "sover" (-eller noget i den retning).. Når jeg får det sådan ved jeg ikke, om jeg skal grine eller græde, eller om jeg er lykkelig eller knust.. Det er virkelig underligt? Jeg har virkelig prøvet, at finde ud af hvad det er, men ingen forstår hvordan jeg får det, og ingen kender til den følelse, så jeg tænkte om jeg kan være besat af en "ånd" eller noget.. (Jeg ved det lyder åndsvagt, men kan jeg ikke finde andre løsninger på det) Så jeg ville bare høre, om i kunne finde en anden forklaring på det..?.. -På forhånd, tak :)

Svar: 

Hej med dig

Hvor er det godt, at du ikke bare går rundt alene med den følelse og oplevelse inden i, men først snakker med dine veninder om det og bagefter spørger en voksen. Det er bare stærkt og en god måde at tackle de ting der sker undervejs i livet..Så stor ros til dig og bliv ved med det...:)

Jeg kender ikke så meget til ånder og spøgelser, men der kan være mange ting her i livet som vi ikke helt forstår. Men jeg tror ikke du er besat af en ånd, og jeg har faktisk et andet forslag til hvad det kan skyldes.

Vores krop er faktisk ret klog og den samarbejder med vores hjerte og vores hjerne. Du skriver at alt lige pludselig kan gå i slowmotion, at hjertet slår hurtigt og du mærker en form for fare og en fornemmelse af at din krop "sover".

Jeg tror din krop prøver at fortælle dig noget.

Sommetider hvis der er noget som gør èn ked af det, hvis der lige pludselig sker lidt for meget omkring en, hvis man er blevet uvenner med en man holder meget af, eller noget helt andet som fylder meget, så kan kroppen give små signaler om, at der er noget som ikke er helt ok.

Det er ikke altid man lige er klar over hvad det kan være og det kan faktisk også godt være nogle små ting, men som betyder meget for en. Det kan også være rigtig svært at finde ud af alene og derfopr er det vigtigt at få snakket med nogen som kender dig rigtig godt og helst voksne.

Derfor synes jeg, at du skal starte med at snakke med dine forældre om det. Måske kan du faktisk vise dem det du har skrevet til mig, og mit svar. Måske kan i stille og roligt snakke jer igennem dit liv og hvordan tingene går. Og på den måde finde frem til, om der er noget du føler dig presset over og så finde ud af hvordan i får rettet det til. Så tror jeg du vil opleve at de signaler vil forsvinde.

Du har også muligheden for at bruge vores chat her i Cyberhus. Her kan du anonymt chatte med en voksen og måske kunne det også være en mulighed for dig. Den har åben mandag til torsdag kl. 14-19..

Kan du have en god weekend..

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program