ederkopper

brevkassespørgsmål

ederkopper

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 14 år 2 uger siden

jeg har et kæmpe problem jeg er hunde ræd for ederkopper jeg ville bare spørge om jeg kan få det kureret

Svar: 

Hej med dig..

Den her brevkasse handler om rettigheder og sådan nogle ting, men jeg tror lige jeg vil svare på dit spørgsmål alligevel..:)

Jeg tror de fleste mennesker er bange for et eller andet. Måske nogle forskellige dyr, mørke eller noget helt andet. Der er rigtig mange der synes edderkopper er lidt uhyggelige og kan godt blive bange for dem. Også selvom der ikke er nogen edderkopper i Danmark der er farlige.

Du spørger mig, om du kan blive kureret. Der er ikke sådan en kur man lige tager og så går det over. Men det kan hjælpe rigtig meget at snakke med nogen om det, og helst nogle voksne. På den måde kan man lære ikke at være så bange for dem.

Det du skal gøre er, at få snakket med din mor og far først. Fortæl dem hvordan du har det med edderkopper og snak med dem hver gang du bliver bange. Det kan nemlig hjælpe lidt hver gang du snakker om det og på den måde bliver du mindre og mindre bange for dem.

Håber det hjælper, ellers synes jeg du skal prøve at logge på chatten her i Cyberhus. Den har åben mandag til torsdag kl. 14-19 og her sidder der voksne som måske har nogle flere ideer til hvordan du kan blive mindre bange for edderkopper..

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program