hvad skal jeg gøre???

brevkassespørgsmål

hvad skal jeg gøre???

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 10 måneder siden

hej cyberhus! jeg er en pige på 14 år der er dybt forelsket, og alle mine veninder fortæller at de tror han også kan lide mig. men jeg tør ikke spørgere ham, fordi vi ikke rigtig er begyndt på det der med kæresteri endnu i klassen. skal jeg eller skal jeg ikke spørgere ham??? HJÆLP

Svar: 

Hej med dig

Hvor lyder det spændende og forelskelse er jo en rigtig dejlig ting.

Dine veninder siger også de tror han kan lide dig og det er da skønt at i, er flere der har lagt mærke til at han måske er særlig sød ved dig, eller at du får et ekstra smil.?

Du siger at i ikke er begyndt på det med kæresteri i klassen endnu. Derfor kan det selvfølgelig være svært at skulle være den første, men der er jo altid en der skal være den første og når nu du er så heldig, at du kan lide en dreng fra klassen og du også tror han kan lide dig, så syntes jeg helt klart du skal spørge ham og se hvad der sker. Det kan jo være at han også tænker det samme som dig.

Det kan godt være svært at sige det direkte til ham, men du kunne få fat i hans mobil nr. hvis du ikke allerede har det og så sende ham en sms. Hvis du inden måske prøver at snakke med dine forældre og spørge om han kunne komme med hjem en dag efter skole eller komme og spise aftensmad med jer en dag.

Held og lykke til dig, mange hilsner Malene

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program