Hjælp

brevkassespørgsmål

Hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 8 måneder siden

Min Kæreste bliver slået af sin mor vi kan ik få hjælp til det, og hver gang jeg vil gå ind i chatrådgivning er der optaget eller lukket, og jeg kan ikke vente mere, han bliver slået hvis han ikke lige er hjemme 22 og er hjemme 22:01 hans mor kan man ikke stoppe, han har gået til politiet med det medlt hans mor de tror ikke på ham eller hans mor benægter det. han har gået til komunnen og hjælper heller ik.

Svar: 

Hej med dig..

Det er super godt at du skriver til vores brevkasser, når du ikke kan komme igennem på vores chat. Og jeg kan godt forstå at både du og din kæreste synes det her er svært. Det er meget forkert af hans mor at slå ham og din kæreste skal have hjælp til at det stopper.

Jeg synes det er to rigtige gode ting i har gjort, nemlig at kontakte politiet og kommunen, men rigtig ærgeligt at der ikke er kommet noget ud af det. Men det er faktisk det rigtige i har gjort og derfor synes jeg det er meget vigtigt at i får en voksen til at hjælpe jer, en som tror på jer og som kan hjælpe jer med at kontakte kommunen sammen med jer.

Den person kunne være hans lærer, en fra hans eller din familie, eller en helt anden. Fortæl personen de ting du har fortalt mig.

Sommetider kan det være svært at finde den person og derfor synes jeg i skal prøve chatten igen, selvom det sommetider kan være svært at komme igennem. I chatten kan de voksne nemlig oghså hjælpe jer.

Hvis det stadig er umuligt at komme igennem, så har jeg en anden hjemmeside jeg synes i skal prøve, den hedder familievold.dk. Jeg kan også anbefale jer at ringe til børnetelefonen 116111.

Jeg håber det lykkes jer at finde den voksne der kan hjælpe jer, fordi din kærestes mor skal ikke have lov til at slå ham mere.

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program