Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 6 måneder siden

jeg har givet finger til mange piger men her for ikke så lang tid siden var der en der fik en slags udløsning er det normalt for piger at få det?

Svar: 

Hej med dig.

Du spørger om det er normalt at en pige kan få udløsning, når hun får finger og ja det er det, men det er ikke sikkert det er det du har oplevet.

Du skriver at du er 8 år og derfor er det vigtigt at jeg fortæller dig noget om sex og alder. At give finger, have sex og sådan nogle ting er noget voksne gør og ikke noget børn på 8 år skal gøre.

For det første er din og pigens krop ikke klar til det og det kan gøre ret ondt. Det du oplevede med den sidste pige er ikke sikkert det var en udløsning, det kan også være det var fordi det gjorde ondt.

For det andet så handler sex også om kærlighed. Når to voksne er forelskede og har været kærester i et stykke tid, så har de sex. Når man er voksen gør det ikke ondt mere og man er god til at vide hvad man skal gøre, så den anden ikke bliver ked af det.

Derfor er det vigtigt at du stopper med det og i stedet for snakker med dine forældre om det, fordi de kan snakke med dig om sex og det tror jeg vil være godt for dig.

Du kan også logge på chatten her i Cyberhus, så er der voksne her der også gerne vil snakke med dig.

Jeg håber du kan bruge mit svar.

Venlig Hilsen Mie

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program