kærlighed (:

brevkassespørgsmål

kærlighed (:

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 5 måneder siden

Hey, jeg vil ikke lyde desprat, men jeg er virkelig dårlig til det med kærester.. Det er nederen.. Så ville bare hører om i havde nogle ideer til hva' jeg skulle gøre for at for at få en kæreste (: P.S Jeg er til piger (:

Svar: 

Hej med dig..

Super fedt at du spørger, når du synes det er lidt svært det med at få en kæreste..

Ved du hvad..jeg har lige svaret en anden dreng som også er 14 år og det er meget det samme han spørger om..prøv lige at tjekke det ud her

Men jeg tænkte også lige på en ting som jeg ville sige direkte til dig. Det her med at få en kæreste er ikke altid så nemt og jeg tror mest det handler om at man først skal finde en man rigtig godt kan li og synes er helt vildt sød.

Så i stedet for at tænke på at du bare skal have en kæreste, så prøv at tænke over om der er en eller anden pige du synes er helt vildt sød. Hvis du har sådan en i tankerne, så synes jeg du skal starte med at komme i kontakt med hende og lære hende lidt at kende, før du spørger om hun vil være kærester.

Det kan du gøre ved at snakke med hende i skolen, blive venner med hende på facebook og begynde at skrive til hende. Du kan også prøve at finde ud af om hun også synes du er sød..måske kan en af dine venner spørge for dig. Men du kan også vælge den mere direkte måde og det er bare at gå op til hende og sige: "Ved du hvad..jeg synes du er helt vildt sød og jeg tænkte på om du havde lyst til at lave noget en dag".

Det er sådan lidt forskelligt hvad folk har det godt med og du skal prøve at finde en måde som du har det godt med. Vi er nemlig alle sammen forskellige og der er ikke en rigtig eller forkert måde.

Hvis du ikke lige har en pige du tænker Wow over, så bare rolig. Der er masser af tid og du er kun 14 år. Men du kan begynde at kigge lidt nærmere på de piger der er i skolen og klubben, eller hvor du nu kommer, og så tage den derfra..:)

Jeg håber du kan bruge mit svar til noget og held og lykke med kærligheden, den skal nok komme..

Venlig hilsen Jane

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program