spørgsmål

brevkassespørgsmål

spørgsmål

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Hej. Jeg har en kæreste på samme alder som mig, og vi har været sammen i snart 2½ år. Når vi er sammen begynder han at kysse mig, og det ender altid med, at vi lægger (næsten nøgne) og at jeg giver ham handjob. Jeg har bare et par spørgsmål til det: 1. Jeg syntes altid vi gør det samme, altså først kysser, så tager tøjet af hinanden, og så handjob. Og her de sidste par gange har jeg egentlig ikke haft lyst til det, fordi jeg syntes det er "kedeligt" og måske bare blevet til en vane at gøre det. - menjeg tør ikke gøre noget nyt for er VIRKELIG usikker på mig selv når det gælder sex og den slags. 2. Jeg syntes det er begyndt at handle for meget om ham - hvis man kan sige det sådan. Jeg har givet ham handjob, men han har aldrig givet mig finger. Han har haft hånden nede i mine bukser, men jeg har aldrig givet ham lov til at "komme op i mig" for jeg e bange for, at han har sæd på sig, og at jeg så bliver gravid (- er MEGET bange for at blive gravid) Jeg har egentlig lyst til finger, men tør ikke pga. af det. Så når vi er sammen får han handjob, og han kysser mig på kroppen, men vil så gerne have, at der også er noget der "tænder mig". ved ikke om i forstår?... 3.Når han tager bukserne af, syntes jeg altid at det lugter af tis eller sådan noget. Det er ikke fordi jeg syntes, han ser klam ud eller noget, men jeg kan bare ikke lide den lugt... Er det normalt? Håber i kan svare.

Svar: 

Hej Pige 14 år

Det er helt almindeligt at man som kærester går med nogle tanker og nogle frustationer, som man kan have svært ved at få sagt, fordi man er en smule nervøs for hvordan den anden modtager det, men desværre er det ikke den bedste løsning, eftersom ens tanker og frustationer desværre ofte ikke forsvinder.

Det er derfor vigtigt, at I også får talt om de ting der ikke er så nemme at tale om, din kæreste kan ikke vide at du synes det er kedeligt og du også gerne vil have lidt mere ud af det når i er sammen, når ikke du har sagt noget til ham.

Det er helt okay at være usikker og nervøs, en god ide kan være at starte ud med at fortælle, hvordan du har det med at tale om sex, det er rigtig ofte en god ide at starte ud med ens følelser, så ikke det bliver et angreb.

Det er dejligt at du passer på dig selv, men sandsynligheden for at blive gravid ved at få finger er meget meget lille, det er slet ikke muligt hvis ikke der er sæd på fingeren, så det skal du ikke være nervøs for.

Det er meget normalt at man ikke lige synes det er så tiltrækkende hvis ens kæreste lugter lidt af tis når han trækker bukserne ned, men det er et lidt ømfindigt emne, en god ide at starte kunne være ved at gå i bad sammen, det er både dejligt og intimt og samtidig kommer i begge til at dufte fantastisk.

Venlig Hilsen

Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program