Kys!?

brevkassespørgsmål

Kys!?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 1 måned siden

Hej håber i kan besvare spørgsmålet. Det er fordi der er den her pige i min klasse som jeg utrolig godt kan li, her for tiden har vi været lidt nær. Alså skrevet meget med hindanden og skrevet noget som f. eks Jegelsker dig og sådan noget. Vi fletter også fingre når vi er sammen og holder om hindanen. Og er utrolig glad for hende. Jeg vil gerne kysse med hende men ved ikke hvordan an gør , har nemlig aldrig kysset en pige før. Så har brug for lidt hjælp. Og er lidt nervøs og bange. Håber du kan besvare spørgmålet! M.V.H : Den anonyme! der ikke kan kysse

Svar: 

Hej med dig

Hvor er det bare dejligt, at du er så glad for den her pige - og hun er glad for dig :) Som du skriver, så kan I godt lide at flette fingre og holde om hinanden og sende søde beskeder til hinanden. Skønt.

Det lyder til, at det er ret nyt i mellem jer, derfor synes jeg det er rigtig fint, at I bruger noget tid på at lære hinanden at kende og blive trygge ved hinanden. Det er nemlig rigtig vigtigt, at man er tryg - også når man gerne vil begynde at kysse hinanden.

Du skriver, at du ikke har kysset en pige før og derfor er lidt nervøs for det. Det forstår jeg udmærket godt og jeg tror, at de fleste unge har det sådan i starten. Det første kys er en stor ting og man kan godt blive usikker, for hvordan er det nu lige man gør?! Men bare rolig, når man starter med at kysse, så kommer det meget af sig selv og du vil hurtigt finde ud af hvad du kan lide og hvad du ikke er så vild med..:)

Der er forskellige måder at kysse på og jeg vil foreslå dig, at I starter med at kysse uden at bruge tungen. Det er noget man kan gøre senere, når man føler sig godt tilpas og kender hinanden bedre.

Når I holder om hinanden, er I jo meget tætte og der kunne du give hende et kys på kinden, hvor det bare er dine læber, der rører hendes kind. Du kan også gøre det samme med læberne, hvor du kysser hende på panden og på halsen og måske et kys lige på næsetippen. Så er der også kysset på munden, hvor det bare er jeres læber (læberne er kun lidt adskilte eller man kan lave trutmund), der rører hinanden.

Inden I kysser, kan det være en god idè at snakke lidt om det først. Du kan godt fortælle, at du ikke har prøvet det før og er lidt spændt på det. Måske har hun heller ikke prøvet det og så kan I sammen finde ud af, hvordan I godt kan lide at kysse.

Man skal lige øve sig lidt og det er ganske normalt, at det er lidt svært i starten :)

Held & lykke med det.

De bedste hilsner Rikke 

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program