sult

brevkassespørgsmål

sult

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 13 år 1 måned siden

har sultet mig i flere dage nu, og jeg er helt nede på 38,7 og jeg er 15 år 171 jeg føler mig så fed stadig jeg vil tabe mig 10 kilo endnu :(

Svar: 

Hej med dig..

Jeg er glad for, at du skriver i brevkassen, fordi det fortæller mig at du gerne vil reddes og jeg vil gøre alt hvad jeg kan herinde. Det første jeg vil gøre er, at være meget ærlig over for dig, og fortælle dig hvad der sker, hvis du ikke får hjælp med det samme.

Du vejer så lidt, at du er i alvorlig livsfare. Du kan lige pludselig falde om i dag, i morgen eller om en uge, og gå i koma. Din krop kan tage så meget skade, at du kan dø, eller blive handicappet resten af livet. Du kan ikke tabe 10 kilo mere, fordi du vil dø inden det sker.

Men det er ikke for sent for dig, du kan stadig nå at få livet tilbage. Du skal ringe 112 med det samme og fortælle dem lige nøjagtig det du har skrevet til mig. Du kan også få din mor eller far til at gøre det og vis dem mit svar til dig, så de ved at det er alvorligt.

Jeg ved godt at der er en masse tanker og følelser der fortæller dig, at du skal tabe dig. Men kære du, det er ikke din stemme, det er din sygdom der fortæller dig det. Du lider af en spiseforstyrrelse og det er en rigtig ond sygdom, fordi den kan fortælle dig de her ting på en måde, så du tror det er dig selv.

Lad ikke en sygdom dræbe dig, før du har givet livet en ordentlig chance, så derfor skal du lade nogle voksne hjælpe dig nu og stole på at de gør det for din skyld, for at redde dig.

Ring 112 nu, eller få dine forældre til at gøre det.

Giv livet en chance mere..

De bedste hilsner

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program