Blærebetændelse

brevkassespørgsmål

Blærebetændelse

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 13 år 3 uger siden

Hej Cyberhus. Min kæreste og jeg er løbet ind i et problem! en weekend havde vi sex 5 gange, og min kæreste gik ikke på toilettet lige efter, så nu ligger hun med Blærebetændelse, og da hun kun er 14, ved hendes forældre ikke vi gør "det" så håber i kan svare på følgende spørgsmål. Hvis vi nu kun har sex 1 gang hver weekend, bruger kondom og hun går på toilettet lige efter, kan vi så undgå at løbe ind i blærebetændelse igen? for næste gang skal hun undersøges og så bliver hun nød til at fortælle det til sine forældre :/

Svar: 

Hej dreng 15 år

Dejligt at du skriver ind til os

Blærebetændelse er en infektion i blæren og derfor skal din kæreste i behandling med antibiotika gennem egen læge, de mest almindelige symptomer er: svie når man tisser, hyppige vandladninger, en følelse af ikke at kunne tømme blæren, ildelugtende urin samt smerter i den nederste del af maven.

Det kan være en god ide at drikke rigeligt med væske, hvis din kæreste oplever hyppige blærebetændelser efter samleje, samt kan det være et forsøg som du selv skriver at gå på toilettet lige efter samleje, men kan ikke love dig at hun helt undgår at få blærebetændelse.

Hendes mor skal have besked, eftersom din kæreste skal et smut til lægen. Der kan være andre årsager til blærebetændelse og behøver derfor ikke været kommet på grund af at dig og din kæreste har haft sex, som skrevet ovenfor er det en infektion i skeden og derfor skal den behandles, ellers kan din kæreste gå hen og få det rigtig rigtig skidt og blærebetændelse kan udvikle sig til nyrebækkenbetændelse.

Venlig Hilsen

Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program