"utro"?

brevkassespørgsmål

"utro"?

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 13 år 3 uger siden

Hej med jer! jeg er en pige på 16 år, og jeg har et spørgsmål omkring en dreng. Vi har "haft noget" i 2 måneder. vi opfører os fuldstændig som kærester, og det hele var fint,. vi var/er begge enige om at vi ikke skulle være sammen med andre. Men så her idag får jeg at vide af en at hun har set ham holde i hånden med en anden pige, inde i byen... mit spørgsmål er så: Hvordan skal jeg konfrontere ham med det? for hvis det ikke passer, virker jeg jo også mistroisk og paranoid? På forhånd tak (:

Svar: 

Hej du,

Du skal vide, at det er helt naturligt, at man kan være lidt usikker på hinanden i starten af et forhold, det gør dig ikke til mistroisk eller paranoid. Det er rigtig vigtigt du lytter til dig selv og mærker efter, hvordan du har det med det hele :)

Hvis du stoler på din veninde og tror på hende, synes jeg sagtens, du kan spørge ham om det passer. Det er helt naturligt, at du vil vide, hvor han står i forholdet. Jeg tror det er en god idé I får snakket, fordi det kan jo godt være, han ikke mener at holde i hånd betyder at være sammen med en anden. Det er vigtigt du får fortalt ham, at det mener du det er, hvilket er helt fair og meget naturligt.

Jeg synes, du skal spørge ham face to face, fordi der let kan opstå misforståelser over sms eller chat, fordi det er svært at vise sine følelser på skrift. 

Jeg synes, du ærligt skal fortælle, hvad du har hørt og du bliver nødt til at spørge om det er rigtigt. Det er vigtigt du får fortalt ham, hvor glad du er for ham og at du derfor blev ked af at få at vide, han har holdt i hånd med en anden pige.

Hvis det ikke passer er det bare super og du har fået muligheden for at fortælle ham, hvor meget han betyder for dig.

Hvis det passer, så har han mulighed for at forklare sig og du kan fortælle ham, hvordan du har det med det og fortælle ham, hvordan du gerne vil have det skal være fremover, hvis I skal være kærester.

Håber du kunne bruge mit svar!

Held og lykke med det.

Mvh Miriam

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program