Uregelmæssig mens.

brevkassespørgsmål

Uregelmæssig mens.

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 13 år 1 dag siden

Hej...virkelig vidunderligt at man har sådan en cool brevkasse her! Ros Ros;) Her er så mit spørgsmål: Jeg har ikke haft min mens. i snart 2 måneder. den plejer at være lidt uregelmæssig. Men nu er jeg begyndt at blive træt, mine bryst vorter smtikker lidt udaf og jeg har ømme bryster,,,,kan det være tegn på at det snart kommer!?

Svar: 

Kære du.

Tak for ros - det tager vi til os :-)

For at besvare dit spørgsmål kort, kan det sagtens være et tegn på at din mens er på vej. Mange kvinder oplever at brysterne bliver ømme og vokser lidt op mod menstruation, at de bliver trætte og måske har en kortere lunte, er sultne hele tiden og får mere uren hud. Der er maaaaange ting, der kan indikere at den er på vej.

Du skriver ikke i dit brev, om du har haft ubeskyttet sex og om du kan være gravid? Hvis du ikke har, er jeg ret sikker på, at du ikke skal være nervøs for noget. Det er meget normalt i din alder at have uregelmæssig mens og den kan godt springe måneder over en gang i mellem. Hvis du har haft ubeskyttet sex, er det nok en god idé med en graviditetstest, som både kan købes i supermarkeder og på apoteket. Du kan også tale med din læge. Det kan du under alle omstændigheder, hvis der er noget du er i tvivl om - også med spørgsmål om mens :-)

Jeg håber du kan bruge mit svar og du er meget velkommen til at skrive igen, hvis du skulle have spørgsmål :-)

Mange venlige hilsner fra Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program