To piger

brevkassespørgsmål

To piger

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 12 år 10 måneder siden

Hej sex, lyst og erotik. Jeg har to kærster og jeg føler også jeg er to personer. Jeg har en sød og klog side og sådan er min ene kærste også og så har jeg en vild og sexet side og sådan er den anden pige. De er begge indforstået med det indtil i går hvor de begge sagde til mig at jeg skulle vælge. Jeg tror jeg vælger den flotte pige med store bryster og er virkelig god i sengen men jeg er bange for at jeg vælger hende fordi hun er lækker for den anden pige har jeg bare så meget tilfældes med hende og vi har været venner siden børne haven. HJÆLP !!!!

Svar: 

Hej dreng 16 år.

Tak fordi du deler dit dilemma med os i Cyberhus.

Hvor kan de dog være bekendt, de to piger, at du skal vælge imellem dem, du havde det jo som blommen i et æg. (Kan du høre ironien ;) ) Måske er det ikke så skidt at du nu må vælge hvem du vil have mere at gøre med. Når det er sagt er det slet ikke et let valg du står overfor at tage nu. Et valg imellem to sider af dig som er langt fra hinanden. Skal du vælge den søde kloge pige som du kender fra børnehaven eller den vilde, sexede, lækre pige med store flotte bryster og som er virkelig god i sengen.

Det er kun dig der kan mærke hvad der er rigtigt for dig. Du kan forsøge at sætte en pige på spidsen og spørge dig selv:"hvordan vil mit liv se ud hvis jeg vælger vild pige" eller "hvordan vil mit liv se ud hvis jeg vælger sød pige" Da du kender begge sider fra dig selv, kan du prøve at mærke efter hvor du har bedst, sjovest, mest til fælles, vildest ect. Dit valg afhænger helt og holdent af hvilke værdier du værdsætter og det valg du tager fortæller også dig hvem du er.

Er du til det sikre og trygge eller mere eventyrlysten og til udfordringer. Lige meget hvem af pigerne du vælger, vil du formegentlig tænke over, hvordan ville det være hvis du havde valgt den anden. Men sådan er der mange af vi mennesker som er indrettet. Tænk dig godt om og mærk efter i din mave og hjerte, der tror jeg dit svar ligger.

Bedste hilsner Mette.

 

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program