hjælp!:)

brevkassespørgsmål

hjælp!:)

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

hej jeg er en pige på 15 år:) jeg har en dejlig kæreste jeg elsker rigtig højt! han vil gerne have sex med mig men jeg ved ikk rigtig om jeg er klar til det, jeg ved ikk om jeg skal springe ud i det, altså jeg vil jo gerne gøre ham glad vi har kælet meget med hinanden osv, men lige så snart vi kommer ind på at have sex går jeg kold jeg vil rigtig gerne men så alligevel ikk:/ altså han siger han ikk vil gå fra mig, men jeg er reg for han vil være mig utro hvis jeg ikk har sex med ham:/ please hjælp mig KH M.B.R:)

Svar: 

Hej M.B.R.

Jeg kan godt forstå du har brug for hjælp til at finde ud af hvad du skal gøre, for det kan være lidt forvirrende og det føles sikkert ikke særlig rart at være i tvivl og have de overvejelser og tanker som du har.

Det er er dejligt du har en kæreste, som du elsker højt og jeg håber at han er lige så glad for dig. Det er helt naturligt at tænke på sex og have lyst til det, og det er også helt naturligt at være i tvivl om man er klar. Det kan faktisk være helt vildt svært at mærke om man er klar til det.

Jeg synes du skal have sex, når du føler det er noget du gør for din egen skyld og ikke for din kærestes skyld. Det skal ikke være sådan at du føler du går kold, du skal have en god følelse med det. Det bør bestemt ikke handle om at du er nervøs for at din kæreste vil være dig utro, hvis ikke du har sex med ham. Det er en meget ubehagelig tanke, men hvis han vil være utro på grund af det, så er du bedre tjent med en anden kæreste, som er klar på at vente til du er klar.

Din kæreste siger han ikke vil gå fra dig, det kan jo være han mener det og slet ikke vil være dig utro. Men det kan være en god ide at i snakker om at du er i tvivl om du er klar. Så kan i prøve at lade det ligge lidt, også kan det være det kommer naturligt, at i begge har lyst til at prøve sex. HVis du går og føler dig presset og hele tiden tænker på det, så kan det være at det fylder for meget også kan det være svært for dig at mærke om du egentlig har lyst til det.

Jeg håber du prøver at mærke efter, hvad du gerne selv vil - det skal ikke handle for meget om ham. Det skal være en god oplevelse for dig og du skal føle dig tryg.

Jeg håber det kunne hjælpe dig lidt, ellers er du altid velkommen til at logge på chatten her på Cyberhus og snakke anonymt med en voksen. Du kan snakke om lige det du vil og det kan måske være rart lige at få vendt dine tanker.

Mange varme sommerhilsner fra Bibi

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program