Hvad skal jeg gøre ?

brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre ?

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Heej brevkasse

mig og min far, var hjemme ved en af hans venner, så kommer der så en jeg ik rigtig kender (en gammel mand) så driller jeg en dreng på 14 og jeg er selv 12, så tager jeg hans hat, og så han den gamle mand, prøver så på og hjælpe ham på 14, men så tager den gamle mand mig på røven og på mine patter, det var så klamt, men jeg tør ik sige det til min far.. hvad skal jeg gør?! ham den gamle mand er begynt og komme hjemme ved os.. o;

Svar: 

Hej med dig!

Det lyder godt nok ikke rart, at der er en gammel mand du ikke kender, som har taget dig på røven og dine patter. Det er godt at du skriver herind, så kan vi finde ud af, hvad du kan gøre.

Det første, jeg kommet til at tænke på, er om du har bedt den gamle mand lade være? Jeg tror det er en god idé, hvis du siger stop, eller lad være, eller jeg vil ikke have det, hvis han gør det igen.

Du fortæller at du ikke tør sige det til din far, men jeg synes du skal overveje det igen. Jeg tror nemlig, at det er de voksne omkring dig, der bedst kan hjælpe dig. Jeg synes godt, du kan fortælle din far, hvad der er sket og sige at du ikke er så glad for, at den gamle mand, er begyndt at komme hjemme hos jer. (Hvis det er sådan du har det?). Jeg kan sagtens forstå, hvis du ikke er glad for, at han kommer hos jer, men jeg tror, at hvis han skal holde op med at komme hos jer, så skal din far bede ham om ikke at komme og derfor tænker jeg, at du er nød til, at fortælle det til din far.

Jeg ved ikke hvordan du har, men når man har oplevet sådan noget som du har, kan det nogle gange være en god idé, at tale med en voksen om det. Det er nemlig ikke rart, når nogen rører ved en, hvis man ikke slev har lyst til, at de skal gøre det og det kan godt give én en rigtig ubehagelig følelse i kroppen. Det kan nogle gange hjælpe at tale om det, så hvis du kender en voksen som du har tillid til, synes jeg du skal overveje at snakke med vedkommende om det du har oplevet.

Jeg håber det har givet dig nogle ideer til, hvad du kan gøre.

De bedste hilsner

Camilla 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program