Onani

brevkassespørgsmål

Onani

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Hej jeg onanere meget og synes det er dejligt men jeg er lidt træt af det. jeg ved godt det måske er et lidt underligt spørgsmål men har i nogle råd eller ideer til andre ting man kunne gøre eller sådan noget.

Svar: 

Hej med dig.

Når du skriver at du onanerer meget og er begyndt at blive lidt træt af det, så tænker jeg at det måske ville være godt med en pause. Det kan være du er begyndt at kede dig. Man kan godt komme ind i en vane med at onanerer hele tiden og så giver det måske ikke det samme kick længere. Jeg synes du skal prøve at stoppe en uges tid, så kan det være det bliver mere spændende igen.

Nu ved jeg ikke så meget om hvordan du onanere, men du kan jo prøve at onanerer i forskellige stillinger. F.eks. siddende, stående eller liggende. Du kan også prøve at veksle lidt mellem et hårdt greb og et forsigtig greb om din penis. Du kan også prøve at bruge begge hænder, hvor du ligesom folder dine hænder om din penis.

Ja, så måske skal du prøve andre stillinger end du plejer eller måske ville det faktisk være bedst hvis du tog en pause en uges tid, for at det ikke skal blive for kedeligt at onanere.

Ellers vil jeg opfordre dig til at læse: Onani for drenge

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program