stiv pik

brevkassespørgsmål

stiv pik

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 7 måneder siden

hej cyberhus jeg har lige fået min første kærste for en uges tid sinen og vi er så glade for heanden men hver gang jeg kysser hende eller tænker på at kysse hennde for jeg altid stiv pik håber i kan svare ellers håber jeg i vil vidersende mig til nogle der måske ved det. så har jeg lige et spørgsmål mere jeg er sikker på i kan svare mig på. hvad er petting? for noget tak på forhånd. hilsen hr. kage :p

Svar: 

Hej med dig.

Hvor lyder det dejligt at du har fået din første kæreste og at du er rigtig glad for hende.

Du skriver at du får stiv pik hver gang du kysser hende. Når du bliver tændt og bliver fyldt med en masse seksuelle og varme følelser, så vil din pik blive stiv, som reaktion på din seksuelle lyst til hende. Det er ganske normalt og du kan ikke rigtig styrer hvornår den bliver stiv. Det er en helt naturlig reaktion på, at du kan lide hende og at du bliver tændt af at kysse med hende.

Du spørger også til hvad er Petting er. Petting er et engelsk ord og betyder kæleri. I forbindelse med sex, er petting seksuelt samvær mellem to personer, som kæler med hinanden. Det kan være med eller uden udløsning og uden, at det fører til samleje. Ved petting kysser, kæler og leger man med hinandens kroppe og kønsorganer, så den seksuelle spænding stiger. Petting kan være en måde at have sex på, hvis man ikke lige er klar til samleje. Almindeligt kysseri, krammeri og kæler bliver til petting, hvis kønsorganerne efterhånden også tages med i brug.

Jeg håber det giver dig svar på det, du har brug for at få svar på.

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program