Hjælp!

brevkassespørgsmål

Hjælp!

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 6 måneder siden

Hej IGEN (Jeg skriver igen da jeg havde skrevet her før og ikke havde set mit spørgsmål var i brevkassen) Ja jeg springer rosen over da det vil tage lidt tid at skrive igen.. Mit spørgsmål er om jeg tror der er noget galt med min pik. Altså når den er stiv går den op af maven og ikke lige ud o:

Svar: 

Hej dreng, 13 år,

Jeg går ud fra, på det du har skrevet, at du har skrevet det spørgsmål der hedder rigtigt eller forkert. Det er rigtigt at du ikke har kunnet se det endnu. Spørgsmålet kommer først op på siden, når det er besvaret af en af os brevkasseskribenter og er læst igennem af en koordinator, så dr ikke opstår nogen misforståelser. Alt det kan tage op til 9 dage alt efter hvor travlt vi har og om nogen holder ferie her på cyberhus, så bare rolig, du var ikke glemt. 

Jeg har svaret på dit spørgsmål lidt længere nede, og for en god ordens skyld kan du lige få den her også: Der er ikke noget galt, det er helt normalt. Det skyldes at din krop kommer i puberteten og dermed bliver hormonbombet. Det kan ændre på hvor meget din pik rejser sig ved rejsning, og du kan opleve at det vil ændre sig igen. Det er helt normalt, og ikke farligt. Stive pikke peger i alle mulige retninger ud fra kroppen...

Så fik du svar igen :) Hvis der er mere, så skriv bare herind.

Med Venlig Hilsen

-Sune

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program