spørgsmål

brevkassespørgsmål

spørgsmål

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 6 måneder siden

hej med jer. 1. jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide om det er rart for piger at man sutter på ders brystvorter eller er det kun i pornofilm? 2. jeg vil gerne vide om man kan bruge madolie til analsex hvis man IKKE bruger kondom eller glidekream? 3. hvordan undgår jeg at få lort på pikken hvis jeg boller en pige i røven hvis jeg ikke vil bruge kondom? på forhånd tak! :D

Svar: 

Hej dreng, 15 år

Tak for dine spørgsmål. Jeg vil prøve at svare så godt jeg kan.

Dit første spørgsmål er om det er rart for piger at man sutter/slikker på deres brystvorter under sex. Det er det for mange piger. Brystvorter er meget følsomme, så derfor kan det være rigtig rart at blive suttet/slikket på brystvorterne. Det er dog altid forskelligt hvad piger tænder på, så du må prøve dig frem og så se om det virker som om hun kan lide det.

Til dit andet spørgsmål, om man kan bruge madolie til analsex, så kan man godt. Der er dog nogle ting jeg har lyst til at sige til dig omkring det. For det første anbefaler vi altid at man bruger kondom, også til analsex, fordi man godt kan smitte hinanden med kønssygdomme ved analsex og det undgår man kun ved at bruge kondom. For det andet er huden omkring endetarmsåbningen meget sart, så pigen får nemt rifter der. Hvis der skulle være et eller andet i madolien kan man så risikere at der går lidt betændelse i rifterne, hvilket er ret ubehageligt. Glidecreme er lavet til sex, så det er nok bedre at bruge. Det glider også nemmere, bedre og i længere tid.

Hvis du vil have analsex uden kondom risikerer du at få lort på pikken. Det hører lidt med, når man har analsex. Hvis I vil forsøge at undgå det kan pigen gå på toilettet et par timer før I skal have sex. Så burde endetarmen være tom, så der ikke er så stor risiko. Man kan også lave en udskyldning, hvor man sprøjter vand op i endetarmen, men det skulle efter sigende både være svært og ret ubehageligt, så det vil jeg ikke anbefale.

Jeg håber det var svar nok. Ellers må du skrive igen.

De bedste hilsener,

Henriette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program