Bumser

brevkassespørgsmål

Bumser

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 12 år 5 måneder siden

Hej !! Jeg har et spørgsmal .. Hvordan undgår man at få bumser .. Jeg har ikke selv nogle nu .. Men kan man gøre noget for at undgå det :)

Svar: 

Hej med dig..

Det er et super godt spørgsmål...

Man får tit bumser i teenagealderen og det hænger sammen med at der på det tidspunkt bliver produceret lidt mere af det hormon der hedder androgen. Det skal være sådan, men det betyder også at huden i den periode har noget ekstra fedt på sig og det er der at bumserne bliver til..

Det er meget forskelligt hvor mange bumser man får.. nogle kan få rigtig mange og andre næsten ikke nogen, men de fleste får bumser i et stykke tid.

Det bedste du kan gøre for, at det ikke bliver værre end nødvendigt er at spise ordentligt og dyrke helt almindeligt motion. Det vil sige ikke drikke alt for meget cola og spise almindeligt og varieret sund mad derhjemme. Og hvis du går til noget sport i din fritid er det super.

Det gør din krop glad og så er din hud også mere glad..

Hvis du begynder at få mange bumser, så kan det være en god ide at holde sin hud ren. Det kan du gøre ved at vaske din hud 1-2 gange dagligt med en mild og hudvenlig sæbe, ph-værdi 6,5.

Jeg håber du kunne bruge mit svar...og husk på at det er helt normalt at få bumser og at de forsvinder igen.

Bedste hilsner fra

Camilla

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program